Det är så logiskt alla fattar utom du.

När jag föddes fick jag välja mellan att vara kanonbra i sängen, eller att ha ett otroligt bra minne.
Det värsta är att jag inte minns vad jag valde! ;)
 


GRATTIS till Lena förresten som klarade teorin idag helt galant =D å GRATTIS till Kusin Vitamiin som klarade uppkörningen igår!! =D Greeaaat! fan va gött tjejer!


Haha palla att jag hade 33 sidvisningar häromdagen men bara 10 unika besökare..vafan räcker de inte å läsa mitt inlägg EN gång lixom?


På tal om statistik..
Idag ere Onsdag för alla er som missat de..jajjamen..det betyder att det endast e 2 dagar kvar till den stora grand finala, den stora dagen! Liten blir stor, iaf i åldern =) de ska bli gött som fan =D Systemet here I come! På Lördag ska jag å alla mina partyanimals ut å röjja på BLVD, de ska bli nice som fan! Blir väl kanske utgång på Fredag oxå..får se på de.

Och uusch så förkyld jag har varit hela dagen idag, och fortfarande är! Tänkte ju plugga en massa men de blev knappt 2 timmar ens, pallade inte mer! Jag å katten nös ikapp. (de e ju min katt som gör att jag blir förkyld å jag tror jag smittar honom tillbaks samtidigt haha =p) Hoppas verkligen jag e bättre imon så jag kan ägna hela dagen till att plugga..har ju ca 20 sidor jag ska göra som helst ska va klara till på Måndag, ORKA!
 
Jag har nog fan en av dom sämsta immunförsvaren i hela världen..seriöst asså jag skojar inte! Som ni alla vet (hoppas jag?! :O) så ere ju 365 dagar på ett år, iår ere t.o.m 366 eftersom min månad har en extra dag vart 4e år =) woho, aja hursomhelst så e jag kanske förkyld ca 300 av dom här 365 dagarna..vilket e 80% av hela året, vilket inte e ett nöje dirr!!! Helt sanslöst! Jag måste seriöst gå t läkaren å få nåt mot katten asså för jag pallar inte må såhär å jag tänker INTE under några som helst omständigheter göra mig av med min älskling! ALDRIG! Katten e dock inte hela problemet..ni förstår, förra våren blev jag helt plötsligt as allergisk mot Björkpollen! Bara sådär! Vafaaaaan lixom!!! Tack för den.  Fick andingsproblem och blev hur dålig som helst..va t.o.m tvungen att gå hem från jobbet en gång..kul..
Man kan sammanfatta mitt senaste år såhär:
Våren och lite av sommaren - Förkyld p.g.a pollen
Hösten och vintern - Förkyld p.g.a vanlig jäkla influensa etc. som min kära lilla mjälte, källan till immunförsvaret och även till allt annat ont, inte kan motstå! Och som grädden på moset, allergisk mot katten..

Ibland ere jäävligt roligt att va Josefin.
ELLER
INTE!


Ska nog gå å lägga mig i ett varmt bad å försöka få ut all förkylning så den e borta tills imon!

Tack för mig!
Over And Out. . .

Söndag.

Tråååk söndag! En sån här dag hade jag spenderat i stallet men icke sa nicke för Josefin kan/får inte rida än =( så jävla typiskt nu när de har varit fint väder i en massa dagar! Nästa vecka ska de ju regna å då vill jag inte ens dit jue =P. Men men sånt e livet..skulle kört Fredrik t Niclas förut så han kunde hämta sin bil men sen så kom han på att bilen stod ju hemma för han blev hämtad igår istället HAHAHA smaaart jens! Jävligt lyckat om vi hade åkt dit å typ "Oj bilen va visst inte här" haha. Om ni undrar hur min helg har varit så har varenda sekund varit slaaappp, har ju inte kunnat dricka på två helger men de har inte gjort nåt faktiskt för jag laddar upp inför nästa helg enna hehe..

5 DAGAR TILL MIN FÖDELSEDAG!
Fyller ju på Fredag men blir utgång på Lördag ist, å fatta va vi kommer äga hela Blvd lr =D blir fan över 15 pers om allt går som planerat =) Ser fram emot de jävligt mycket faktiskt! Raat fyller ju oxå nästa helg, perfa! Två flugor i en smäll =P. Alla jag har bjudit som inte hänger med kommer jag va fett sura på bara så att ni vet!
Nästa Måndag är ni hjärtligt välkomna på hemmagjord smörgåstårta *mums* jag lovar dig, det finns INGEN som inte gillar min mammas smörgåstårta! Det e helt ljuvlig! Hehehe.


Grattis på födelsedagen Martin! Rest In Peace.
Han hade blivit 24 år idag om han levt =´(.
Shit asså, nästan ett år sen nu..tiden går fort!


Tack för mig!
Over And Out. . .



På Tisdag åker Kääl till Thailand, DIN GRIS!



HAHAHAHA KARIN JAG HAR SÅN SJUKLIG RESFEBER REDAN NU HAHA JAG VILL IVÄG NU NU NUUUUUUUUUUUUUUUUUU INTE OM 4 MÅNADER SÅ LÅNGT KVAR JUUE ='(


Jag- "Puss betyder Kyss på Norska..gött att jag precis skrev Pusspuss till han då HAHA"
Karin- " Va betyder puss då? kram eller och kram betyder handtag?"
Nej Karin jag tror dock inte de e riktigt så faktiskt hahahahahaa


Börjesson | jag vill ha sommar. säger:
jag ska nog hitta på ett eget språk

Börjesson | jag vill ha sommar. säger:
karinska!


Kan Du Vissla En Låt För Mig?

Först å främst vill jag bara säga till Lena att Hugh Grant visst e sjuuuukt het! SÅDESÅ  =P. Förresten har jag inte sagt att du raggar på fula killar på fyllan..dom e bara lite..euhm..mindre snygga =P hahaha! Love You Anyway ;)



Hehe nog om de..sitter här å lyssnar på gamla godingar med Fronda (lät som att han va här haha) av Fronda då om de lät bättre kanske =P. God damnit va han e grym asså! Alla ni som säger att Fronda e fjortis-musik kan ju bara dra åt helvete för ni vet tydligen inte ett skit om Hiphop isf! Fronda e fan inte fjortis-musik för 5 öre ens! Aldrig att en fjortis skulle förstå sig på djupet i hans låtar..never! Han är ju en av dom mest seriösa rapparna i Sverige..okej vissa låtar som tex. "Guldfiskballaden" e ju inte seriösa alls men de e ju bara en kul grej han gjort för lite avvikelse..man kan ju inte va dödsseriös heela tiden! Då blire ju tråkigt. Ja menar, ni som kallar Frondas musik för Fjortis har nog aldrig lyssnat noga på låtar som "Du betyder ingenting" eller "Kan du vissla en låt för mig" etcetcetc. Där snackar vi djup! Helt underbart bra låtar! Djupaste albumet e nog de nyaste faktiskt "Fridlysta Frekvenser", ladda hem de vetja! Jag kan hålla med om att "Rullar fram" har fått en eländig fjortisstämpel men de e la för faan inte hans fel eller?!? Det har bara råkat bli en "Vem-är-fullast-och-skriker-refrängen-högst"-låt, tyvärr. Själv e jag ett stort fan av "En gräslig situation" även fast de handlar om att han röker på =P. Han gör verkligen sjukt skön musik..inte en massa jävla "Ey jag ska döda dig din hora, jag knullar din mamma"-musik.  Sånt e ju bara blä =P. Aja shit the same, innan ni dömmer Svensk Hiphop ber jag er lyssna eller åtminstone läsa texterna först!



HipHop Never Stop (L) Neither Do House!



Wiii en vecka tills jag är 20..tralallalalllalala!


Tack för mig!
Over And Out. . .


Kul att mamma kanske blir arbetslös å att alla extraarbetare ryker på köpet..JÄVLA FITT COOP!!!

Love Isn't Blind, It's Fucking Retarded!

Ytterligare en dag med smärta och andingsproblem, JAG FÅR DAMP SNÄLLA NÅN GÖR SÅ ATT DET SLUTAR! Bättre idag än igår iallafall å de e jag jäkligt tacksam för!
Vart hos frissan å gjort håret lite ljusare för att lysa upp lite i vintermörktet, det behövdes verkligen =) Va iofs fint väder ute idag å inte det minsta mörkt hehe men ändå =P. Nu e klockan strax efter halv fem å de e faktiskt inte kolsvart ute än..satan va gött! Äntligen går vi mot ljusare tider! Hääärligt! Så himla tråkigt att jag inte kan rida nu bara =( hoppas verkligen jag e helt återställd till min födelsedag! Wii bara 10 dagar kvar nu =D Hum jag har faktiskt inget intressant att skriva idag, vet inte ens varför jag skriver över huvud taget hehe..nu fick du nåt att läsa i nån minut påväg t Sthlm iaf Karin ;D. Kommer inte hända så mkt kul i mitt liv i en vecka framöver tyvärr..tråkigt men sant, kan inte göra nåt åt saken så de e bara att le å låtsas vara glad... ^^ Ska nog inkassera mig en ny dator nästa vecka, om jag orkar.

Haha sitter här å lyssna på The Voice, har ni hört den reklamen när han rabblar upp en massa skidgrejer etc? Å så låter han värsta uttråkad haha ååh så dålig reklam va =P.


Love Isn't Blind, It's Fucking Retarded!



JAG ÄLSKAR AKON HAN ÄR JU HELT SANSLÖST BRA!!!
Sweetest Gril toppar nog nu..å den me Michael Jackson e soft med! =)
Äh fan, jag gillar alla låtarna!

Jag må vara en riktig house-älskare men Hiphop/RnB sviker jag aldrig (L)


Tack för mig!
Over And Out. . .

Tänkte bara säga hej till Rosa som jag vet läser detta hahaha min mamma gillar inte att du sitter å läser min blogg. Själv kan jag inte riktigt bestämma vilka som ska läsa eller inte...jag får ju skylla mig själv som skriver på ett ställe där alla kan läsa.
But  I   d o n ' t   g i v e   a   f u c k !
.

Update:
Hehehe sitter här å kollar på Bridget Jones 2, JAG HADE INTE BANGAT HUGH GRANT ASSÅ!!! Mahgaaaaaaaaaaaaad va het han e!!! Call 911 Cause I'm On Fire HAHA typ =P.
Hetast i staan.
Har jag förresten berättat om min förkärlek till Norrmän å Värmlänningar? =P.
Världens charmigaste dialekt ju! Iaf värmländska.
Fan jag skulle sökt till Bonde söker fru, t Karl-Petter..med lite styling av moi hade han nog kunnat bli riktigt jävla het..haha! Jag hade passat perfa! Fast jag har nog inkasserat en å annan islandshäst för å kontra grisarna litegrann =P jag vet jag e knäpp =D men d får ni leva med!

Ciao bella!

I'm Back On Track Baby!

Här kommer lite oväsentligt babbel om min tid på Östra Sjukhus!

Då var man hemma igen då efter 5 dagar på sjukhus..har så sjukt ont i min rygg nu va! Har ju bara kunnat ligga på ryggen eftersom jag har haft ett drenage i sidan i tre dagar..å jag ligger lixom aldrig på rygg annars..fifan, har inte blivit mkt sömn på grund av de! Men bortsett från de å från yrseln så mår jag hyfsat okej faktiskt! Lite ont har jag å de känns lite skumt i buken men de e ju inte så konstigt..blir ju som ett litet sår innanför huden så lär ju ha ont några dagar..men men jag överlevde iaf! Såå skönt att äntligern fått de gjort å äntligen blivit av me den oerhört fula bulan!!! Ser nästan ut som att jag har fettsugit mig på ena sidan hehe om m,an jämför med hur de såg ut förut =P. Dom har iaf konstaterat nu att de va en mjältcysta å att den inte kom från buksportkörteln..å de va väl tur de! Hoppar bara den inte kommer tillbaka =/ isf kommer dom ju få skära bort den å de hade inte varit så kul eftersom mjälten då kan skadas å måste tas bort =( men men får hoppas att jag har turen på rätt sida denna gången. När det gäller själva operationen å sjukhusvistelsen så var den faktiskt riktigt trevlig. Ja inte operationen kanske men vistelsen asså =P. Operationen kännde jag iofs inget av även fast jag va vaken..hade ju lokalbedövning å blev ju lite nerdrogad så kännde snarare mer när dom drog ut slangen än när dom satte i den (d va en rätt obehaglig "slurp"-känsla när dom avlägsnade den) Haha jag förstår om folk blir sprutnarkomaner för jag måste erkänna att den känslan jag fick va helt underbart go, blev sådär lagom snurrig i huvvet typ =P.
 
Jag hade två roliga phanter-tanter på rummet (+ en som va helt dum i hvuvet å tyckte hon skulle bli uppassad som värsta drottningen, hon bad t.o.m personalen att öppna henens banan! Helt jävla cp va hon!) tantan mitt emot mig va 65 å hon andra va 87 å hade aldrig legat på sjuhus tidigare...hon va väärldens roligaste hahaha fan tänk om alla gamlingar kunde vara så underbara som hon! Saknar henne redan å hon sa hela tiden igår att hon kommer sakna mig å Ros-Marie, som hon andra hette, skit mkt när vi åkte =). Guud va snäll hon va asså! De va längesen jag skratta såhär mkt som jag gjort domhär 5 dagarna!!! Det värsta va att jag fick så jäävla ont varje gång jag skrattade men jag kunde fan inte låta bli =P.  Varje gång hon öppnade munnen så sa hon nåt roligt, i princip. Har skivit lite anteckningar på min mobil haha för de hade varit omöjligt att komma ihåg allt roligt som sades. En rolig grej vi snackade om en kväll var senilitet, hon berättade att under de sista året som hennes mamma levde så hade hon blivit väldigt knäpp å trodde att folk på Tvn kunde se henne där hon satt i sin soffa så Asta, som hon hette, var tvungen att stänga av Tvn varje gång hennes mamma skulle byta om för hon trodde hallåan kunde se henne naken hahahahahaha! Ja asså de va helt sjukt många roliga saker som hon berätta..hon va b.la ute å övningskörde me "cp tanten"s rullator ute i korridoren =P. Vi skojade även om att de kanske va flugsvamp i champingon soppan å hon sa de att d va väl kanske dags att "Kola vippen" nu =P jag tror fan hon kommer bli 100 år den tantan! Hon åkte in akut för gallsten å hon kunde inte förstå hur fasen dom hade fått ut stenarna..hon kände på kroppen å konstaterade att hon ju inte hade nåt hål nånstans hehehe =P. Hon såg även ut som att hon hade varit i slagsmål för hon hade stooora jävla blåmärken överallt på hela armarna! (Gamla människor får ju lätt de av sprutstick)  Hon höll även på å tjöta om "Lets Dance" hela tiden å jag erbjöd henne en sväng om i korridoren =P. Man fick även höra historian "Det var bättre förr" hehe. Jag kan nog fortsätta skriva om hennes roliga kommentarer hela dagen men jag nöjer mig nog med detta..Jag kommer aldrig glömma henne asså =) hon va supersöt! Ska tillbaka om lite mer än en månad för kontroll å de dumma e ju att jag kommer få betala då =S eftersom jag fyllt 20..jävla skit palla de! De får fan mamma betala =P.


En annan rolig kommentar var när doktorn pratade om Ros-Maries buksports-operation
Läkaren "Du får inte dricka sprit och sånt nu bara så att du vet för det kan vara skadligt"
Ros-Marie "Dö jag har inte druckit sprit sen jesus gick i kortbyxor!"
HAHA att jag inte dog av skratt =P.


Tack för en underbar sjukhusvistelse =) Trodde inte man kunde ha så roligt me två tanter i 65 å 87års åldern!


Jaja nog om de! Sitter här å kollar på gamla repriser av summerland...guuud va söt han e asså! Jag smälter som smör  i solen! =D Sjukskriven två veckor till å får typ inte göra nåt på iaf en vecka, läkaren har beodrat mig att röra mig så lite som möjligt..boooring..så ingen ridning på ett tag inte =( Sen efter jag har fyllt år får jag äntligen börja tjäna lite pengar igen! Får en peng på Måndag av försäkrningskassan de ska bli gött hehe!


Wiii inte långt kvar till 20års dagen nu! 12 dagar om jag ska va exakt =D


Ne nu orkar jag inte skriva mer!
Tack för mig!
Over And Out. . .

Östra.

Jahaja..imorse ringde dom å ville att jag skulle komma in t Östra redan imon för lite prover etc (som om jag inte redan har gjort tillräckligt med provet lixom) så de blir till att åka in dit med Papi imon kl tio..sen ska jag nog stanna kvar där men har ej besämt mig än..beror lite på ifall jag får egen Tv å sånt hehehe..ska iaf ta med mig Maggans bok så jag kan få läst ut den nån gång..så seg när de gäller böcker va! Orkar aldrig läsa..har ju bara läst inledning + 1 kapitel hehe iofs e varje kapitel tiotusen sidor långt men..blir nog min korsords/sudoku-tidning oxå =)

Ska iaf bli sjuuuukt skönt å ÄNTLIGEN få de gjort! Ni anar inte asså.
Hoppas verkligen jag blir återställd snabbt så jag kan hjälpa till med hästarna när Caroline å Thomas e borta..borde ju kunna hjälpa till 4 dar iaf, alltid nåt..får nog bli kvällsfodring isf för hinner ju inte på morronen om jag har tänkt ta tag i matten lixom..men men de löser sig..

Ja nu har jag iaf besämt mig, det blir utomlands i sommar, ger det ett försökt iaf! Får man inget jobb ere inte mer än att åka tillbaka hem igen..men vi SKA fan få jobb! Snackar lite med en kille på msn som va nere förra året i Ayia Napa å som ska ner iår igen..å han säger att dom flesta krogar har 2-3 inkastare så de verkar lovande =). Har ju inte besämt oss för Napa än men de lutar väl mest åt de faktiskt..lr Kos lr Rhodos typ. Har suttit hela dagen å försökt få tag på folk man kan få lite info av å gjort allmän research...jobbigt värre! Ifall inte resan blir av så drar jag med familjen å kusinerna till Kreta, mamma å Carina bokade resan idag å om jag bestämmer mig för att åka i Maj så ändrar dom bara mitt namn till Antons namn (brorsans kompis) så tar han min plats istället..kanon! Värsta fina hotellet å grejer har dom bokat dom små grisarna! Haha

Usch, jag e nervös nu!


Tack för mig!
Vi hörs på Torsdag/Fredag!
Over And Out. . .


Wiii 18 Dagar tills jag fyller 20!!!

Problem, Stora Problem!

Det kan nästan liknas med nån jefla psykisk sjukdom eller nån slags abstinens.
Jag vill så jääääääävla gärna åka med er utolmands..fan Lena vi planerade ju detta typ redan förra sommaren å redan då va jag sjukt sugen å nu e jag äääännnu mer sugen!!! Mygooood!
Men grejen e ju den att jag har ju typ inte råd att inte jobba i Sverige en sommar å tjäna pengar..losar ju över 20 000 på de lixom (iofs kommer väl 10 000 av dom ändå gå t en resa i Augusti om inte annat men) men de e mkt pengar för mig...fan..snacka om att ha problem, stora problem!!! Gaaah jag får damp på mig själv...hade ju tänkt åka utomlands me mina kusiner å fira min morbrors 50års dag å den resan ska lixom bokas typ imon! Så jag måste ju bestämma mig senast imon om jag vill dra utomlands i maj å stanna hela sommaren, lr inte...FAN..aldrig haft sån beslutsångest i hela mitt fucking jävla patetiska liv!!!! Om d inte hade varit för resan me min morbror så hade jag ju haft 3 månader på mig att bestämma mig..lite skillnad på tre månader å en dag..iofs kan säkert nån av min lillebrorsas kompisar ta min plats men vet inte hur d funkar när d redan står i mitt namn =S kanske inte går då..ååh..shit asså.. Hade ju varit jävligt gött om ni åkt ner först å så hade jag kommit runt den 25e Juni men grejen e den att jag hade aaaldrig fått ett jobb då...spec inte i napa..Sunny kanske men inte på någon annan ort.

Och inte nog med de! HÖGSKOLA!? Hur faaan ska man göra med högskolan? Tror inte jag hinner klart MaC till maj, tror inte jag klarar den överhuvudtaget men de MÅSTE jag göra annars ere kört! Vet inte ens om jag orkar gå på högskola till hösten...men orka vänta ytterligare 1,5 år till Nästa höst lixom =S. Fast samtidigt så hade jag velat rida Svala ett år till så jag hade fått ordning på henne å de kan jag ju inte om jag går på högskolan + att om jag jobbar ett år till så har jag ju mkt mer pengar att röra mig med under studieåren...å om jag börjar på högskola så kommer jag ju inte kunna åka utomlands en hel sommar nån mer gång lixom..de känns lite som att sista tåget går nu i sommar!

Shit jag har stora jävla problem nu asså =(

Tack för mig!
Over And Out. . .

DiamantTårar.

Jag skriver detta inlägg för Karins skull så hon kan ha nåt å läsa en stund hahaha..

Igår va de riktigt nice faktiskt =) Käkade på Tiamo med Fredrik först sen åkte jag, han å Lena hem t han å kollade på en film "Courge Club" lr va den hette..Pumaklubben på svenska iaf...haha den va rätt kul =P sen åkte vi ner t Tiamo igen med Ante, Coffe å Joel..å där va typ hela Stenungsund haha aldrig sett så mkt folk där nån gång :O.
Satt där några timmar å softa sen drog vi hem.
Joel trodde förresten att Fatöl hette Flatöl HAHAHA tänk om han hade sagt de till Bartendern hahahahaha..
Sen satt vi å snacka om Gonoree i bilen hem (vet ej varför) å då hör man Joel från framsätet "Vadå Noreen? Va va d med mig?" HAHAHAHAHA d va kul =P.

Idag blire movietime me Lena å Karin..borde väl göra mig iordning snart men orka..
Sitter här å dregglar över resor..KOS, JAG VILL TILL KOS!!!! Eller Ibiza, Apollo ordnar resor dit nu =D inte alls så jättedyra..iofs en vecka för 6000 istället för 2 veckor för samma pris nån annanstans..men de e d ju väärt! Man hade nog inte pallat 2 veckor på Ibiza =P. Åååh de hade varit så grymt!
Eller så får de helt enkelt bli Rhodos..för om man ska t Kos så måste man åka från Köpenhamn å de kostar ju både tid å pengar att ta sig dit lixom..billigare me Rhodos oxå om man ska tänka på pengarna..
Va inne på att testa Sunny Beach ett tag men tror fortfarande inte att de e min grej..billigt men naaä!
Nej, Kos är fortfarande de som ligger högst på listan faktiskt!

Jag hade kunnat vara nyoperarad nu..fan va jag stör mig :@ !!!
Caroline å Thomas åker på Torsdag å nu kommer jag ju inte kunna passa varken hästarna eller hunden..så jävla synd..jävla skit sjukvård...

Ne nu ska jag ta å fixa mig litegann så man vågar gå utanför dörren utan att skrämma slaget på nån =P.
Tack för mig!
Over and Out. . .


JÄVLA FITT SJUKHUS!!!!!!!!

Här kommer alla känslorna på en å samma gång,
HELVETES JÄVLA INKOMPETENTA FITT SJUKVÅRD SÄGER JAG BARA!!!!!!!!!!!

Jävla horer asså..hade ju ÄNTLIGEN fått en tid för Operation SOM JAG VÄNTAT PÅ ÖVER I 2 MÅNADER..och tror du inte d blev ett missförstånd med allt så jag inte kan operaras imon? :@ asså jag e så arg så jag vet knappt vart jag ska ta vägen...hur jävla dum i huvvet är man som bokar in fel!!!!! Dom borde skaffa sig kunnig personal vafaan..
Så nu får jag vänta ända till Onsdag istället jävligt roligt hela min tidsplanering går åt helvete nu bara för d..får ju börja med att boka av min tid på komvux på onsdag å till råga på allt så hade jag lovat Caroline å Thomas att passa alla hästarna + deras hund å 2 katter..men nu kommer jag ju inte kunna göra d för nu kommer jag ju ligga inne Onsdag-Torsdag å sen gå me dräneringsslang hemma i ett dyng antagligen..kommer ju inte kunna göra något på några dar iaf, bara ligga still. Detta va verkligen droppen!!!! :@ Måste skicka in ny lapp till försäkringskassan och om sjukskrivning för nu kommer jag ju få vara sjukskriven en vecka till å jag tänker faaan inte gå hemma utan att få pengar för d..no way!
Det är tur att jag kan behärska mitt humör fysiskt iaf annars hade någon varit död vid detta laget..
Jävla fitta!
'
Hopp nu va min dag och helg förstörd.

Ha de bättre än mig! (inte dirr svårt)
Over And Out. . .

Det ska bli ett sant nöje att döda dig.

Klockan är nu 11.15 och jag va för en liten stund sedan nere på Komvux för å skriva in mig på Matte C meeen man behöver ju slutbetygen från gymnasiet och tror ni lilla Josefin har dom? Icke sa nicke dom e puts väck, har verkligen letat ÖVERALLT men hittar dom inte =S så mailade precis min gamla lärare på Mimers å fråga om hon kunde göra nåt åt saken..för jag behöver ju dom snart annars ere kört! FAN..dom har antagligen kommit bort nånstans på vägen på min studentdag..men jag e 100 på att jag hade med dom hem å att släkten nyfiken kollade hur duktig jag varit hehe..så nånstans borde dom ju ligga men frågan e VART?!
Får hoppas att Ingrid kan fixa nya till mig! Typiskt.

Och vet du vaaad?! Har ÄNTLIGEN fått tid för operation på Östra! PÅ FREDAG wooaaaah läskigt  värre å palla att jag kommer ligga över helgen för observation åååh va tråkigt!
Ringde nämligen hon cordinatorn (lr va d heter) nyss å hon tyckte d va konstigt att jag inte fått nån kallelse eftersom de e nu på Fredag redan..men den kommit väl idag om inte annat.
Annars har la posten slarvat bort den ^^.
Fan va de ska bli skönt å äntligen få d gjort..min sjukskrivning går ju ut på Måndag å pallar fan inte med en dag till!
Jag vill börja jobba igen för jag e fan paaank..lär väl få en summa pengar från sjukkassan den 20e men ändå.
Vettekatten hur jag ska hinna plugga, jobba och rida..önskar de fanns 48 timmar på ett dygn å att solen inte gick ner förens runt den 40e timmen..hehe..

Aja hur som haver, helgen va feeeeeeeeeeeeeeeettttt bra, fan va kul vi hade Älskliingpälskling hehehe =D
Ägde dansgolvet som på gamla dar! Har lixom inte blivit så mkt ägande på sistone men i Lördags va vi fan på hugget haha det enda jag tänkte på när jag dansa på dedär lilla runda bordet va "Fyfan va pinsamt om jag trampar fel å ramlar ner" hahahaha d va fan inte stort iaf!
Och vi å våra jäääävla fylle-sms HAHAHAHAHAHAH Omg
"Tommy du e nog den minst coola person jag känner. Tönt"
(Det roliga va att hon skicka de till 10 olika personer och hon fick tillbaks av en kille "Christoffer heter jag faktiskt!" hehe)
"Inga känslor, bara sex. Den som är med i leken får leken tåla"
(Hahahah omg! Sant dock!)
"Palla att jag å Lena har druckit rekordmånga Long Island, helt sjuukt" HAHA
Eller när jag satt å super-analyserade DJn, d va kul =D han va faktiskt grymm =)
Kozma, min nya favorit-house-DJ i Göteborg! Spelar oftast på BLVD.
Alex kommer dock alltid vara min favorit men han e ju inte så ofta i Gbg ='(
Ja herregud asså...jäkligt bra början på 2008 iallafall =D


Fan va trött jag e nu asså..hård helg och fett bakis å pank igår men d va d värt!
Funderar på om jag ska lägga mig en stund..orkar nog inte åka t stallet idag iaf.
Eller så ska jag läsa lite i Magdalena Graaf's bok "Det ska bli ett sant nöje att döda dig" som jag nämnt några ggr innan, fick ju den i julklapp. Har bara läste inledningen å första kapitlet men hittills e den bra iaf!
Måste orka formatera om min dator nån dag oxå så jag slipper sitta på pappas..jag har iofs börjat gilla denna datorn nu men =P.

Wiii om 4 Fredagar fyller jag 20 fatta va grymt elleeer!
Blir nog inte krogen den 1e men den 2e Feb ska ni faaaannimeej med ut allihop!!!

Tack för mig!
Over And Out. . .



Uppdatering kl 14.30:

Hehehehe kom på en grej som jag glömde skriva förut...gissa vart jag sov natten till Söndag? I ETT TÄLT..miini litet, d va typ till för att skydda öl från solen på stranden HAHAHA jag fick knappt plats me huvvet =P låg alltså i ett jävla tält på golvet utan filt eller nånting..vaknade mitt i natten av att jag frös som faan så va tvungen att ta på mig min jacka..har feettt ont nedanför höften nu bara för d (sov ju på ett stenhård golv!) vaknade vid halv elva tiden av att nån sa "Ey vem e hon tjejen som sover i tältet" Hahaahaa att jag inte dog av skratt (Hur faan hamna vi där? =S) jäkla rörig lägenhet va de iaf..låg saker överallt å dom hade massa möbler på balkongen som Lena va bekymrad över "men dom kan ju bli förstörda" haha soo what orka bry sig om nån annans möbler =D å så stod de ett skit stort kylskåp mitt i köket, ismaskinen funkade inte ens, dåligt! =P.


Jag diggar förresten bartendern på Chez som serverade oss en "Long Island Special Alá Josse & Lena" hehe

Du Betyder Ingenting.

Luft, för när jag pratar om dig blir tungan till yxblad
luft, jag skulle inte vilja ta i dig med lyftkran


Du ska veta att jag inte behöver dig
min väg var aldrig din
och i spåren som jag lämnar efter mig
så finns det ingenting
jag vänder aldrig blicken bakom mig
så brinn historia brinn
och svaret på din fråga blir alltid nej
Du betyder ingenting!




Sånna som dig skulle verkligen behöva bli feeettt dissade nån gång emellanåt så självsäkerheten taggar ner några grader..för seriöst, ingen gillar någon som har för mycket självförtroende, då blir man bara äckligt stöddig!
Så jävla snygg e du inte!



"spelar ingen roll vad du drömmer i natt
du är inte lika intressant längre!
jag är stark nog själv vinden vände"

 

Wiiiiiiiiiiiiiiiiii 2008 ska bli så problemfritt va! Det är så skönt med nya år för då kan man verkligen lägga all skit å alla skitmänniskor bakom sig å koncentrera sig på dom å det som verkligen betyder nåt PÅ RIKTIGT!
Så skönt, så skönt!


Aja hur som helst, ikväll blire nog lugnt, kom nyss hem från stallet så e laaagom frusen ^^ funderar på om jag kanske ska lägga mig i ett gott bad..så man tinar upp lite =P. Orkar fan inte göra mig iordning å gå ut idag..måste plocka ner alla julgrejer oxå -suck- å försöka få iordning min datorn..sitter på pappas bärbara nu nämligen för min msn gör så att datorn hänger sig hela tiden å de pallar man iiicke! Har enna börjat få in en bra taktik när de gäller skrivandet nu haha i början skrev man som en jävla kratta...gillar ändå mitt tangentbord fett mkt mer!
Imon ska iaf jag å Lena göra något vääldigt ovanligt, vi ska t krogen hehehe surprised lr? =P
Lär väl iofs inte va så överdrivet mkt folk imon såhär direkt efter nyår men mer drag än i Stenungsund iaf skulle jag tro! Så de e åtminstone värt en check!


Haha satt å läste boken "Bert Karlssons Fräckisar" som jag gav pappa i julklapp..
"I Irak blir fångarna torterade genom att tvingas äta griskött, dricka hejdlöst mkt sprit och utföra sexuella handlingar. Här i Sverige kallar vi det för Julbord"
Den tyckte jag va braaa =D


Nej nu ska jag göra nåt vettigt.
Tack för mig!
Over And Out. . .

Bara så att ni vet så visslade precis Karin Sveriges Nationalsång och fick kramp i tungan HAHAHAHAHA bra!

Välkommen 2008!

Hej och hjärtligt välkomna till år 2008's första blogginlägg!

Va grymt på krogen igår! Sån underbar stämning på tolvslaget asså! helt otroligt!
Men Lena, vart tog du vägen sen? :O
Palla att jag skulle köpa en cider t dig å så kommer jag tillbaks å då e inte du kvar! Så jag fick dricka två ist =P.
Och hur i helvete lyckas man tappa sitt skärp utan att ens märka de förens typ 15 min senare? =S (syftar på mig själv) fan nu måste jag köpa ett nytt juue å d finns nästan inga sånna längre..jääla skit!

Men aja, 2008 kunde väl börjat lite bättre om man säger så eller denna dagen kunde snarare varit bättre men men NYTT ÅR NYA MÖJLIGHETER så skiiitsamma vill du va så jääääla trångsint så V A R S Å G O D !!!
Känndes som att 2008 va dömt till att misslyckas där ett tag =/


Du är en sån som man vill pussa på tusenmiljoner gånger om dagen.
Du är en sån som man vill hålla i handen på stan.
Du är en sån som man vill krama å aldrig någonsin släppa taget!
Du är en sån som man vill älska till livets slut.
Du är helt enkelt en sån som är perfekt.
Men du är även en sån som inte jag längre kan få =(
I had my chance and I blew it.
"Skyll dig själv Josefin"
Ja, skyll mig själv =(
FAN!

Nyårslöfte: Aldrig mer bli intresserad av sånna som dig!


Är förresten nåt skumt me min katt =S han låg under min säng när jag kom hem å nu ligger han i min säng å han ligger ALDRIG där annars..han t.o.m gick å käka å kom tillbaks! De e jävligt skumt asså! Men Han är  b ä s t <3

Tack för mig!
Over And Out. . .