Fortfarande juldagen =)

Vad skulle jag göra utan min partybabe nr.1?! <3


Hehe Baden kommer vi ju inte komma in på så de blir till att röjja på Nivå ist =) Lika nice de, kanske bättre t.o.m?



Juldagen

JÄVLIGT Dålig Stil!!!!!!!! :@

Hoppas ni har sjukt tråkigt ikväll å hoppas ni ligger i en rännsten å spryr ner er själva hahahaha jag kommer iaf ha gryyyyymt skoj!!!! Fuckfaces L



Till er som inte är dumma i huvvet vill jag önska en trevlig juldag med massa party =) Hoppas ni kommer ha lika kul som jag! <:o)

Dan Före Dan Före Dopparedan =)

Julklapparna Inslagna & Granen Klädd..Men Bäst Av Allt - Det Snöar Förfull Ute! =D


Ja nu va allt klart...skönt =) Imon blire till att gå upp med tuppen å åka till Mjörn sen blire till att åka till stall nr.2 =P sen ska man hem å duscha å grejer så man slipper göra det tidigt på Julafton för min julafton blir fullspäckad hehe, ska nämligen hinna med en liten visit till Mormor & Morfar oxå, brukar annars göra det på juldagen men de kommer bli för stressigt på Fredag så vi tar de på självaste julafton ist! Men de ska bli riktigt nice iår =)

..och efter julafton kommer juldagen å det vet vi väl alla vad det innebär!? PARTY <:o)



God Jul Allihop =)
Älskar alla som älskar mig!
Over and out. . .

Några dagar innan jul..3 närmare bestämt!

Ja eller nästan bara 2 dagar t.o.m =) Varit med Mami i stan idag å fixat dom sista julklapparna..hade bara klapparna till Älskling kvar å jag visste ju va jag skulle köpa ;) Mysig dag men massa snö..synd att de inte kan va lika mkt utanför min dörr!


I Lördags va de fest hos Joel å de va himla skoj att träffa alla gooingar igen <3 inte gjort de på år och dar! Illa!

Vad händer imon då? Jadu..imon blire till att njuta av ledigheten! Ta en sväng med Ragnar i paddocken å se vad han går för haha ne men ska försöka få honom att lyssna bättre så de kanske kan bli några töltsteg iaf..men bäst att skynda långsamt!



Vill bara säga GRATTIS till Sofia som klara omtentan..hon bara inte klara den, den snorungen fick VG på den oxå ;) You basterd! Haha


Oj nu kom Älskling, han tutar förfull utanför haha ;)

Älskar Alla Som Älskar Mig!
Over And Out. . .

....

Kul att man inte räknas längre bara för att man tagit tag i sitt liv å börjat plugga...
Tydligen jävligt lätt att "glömma bort" mig nu för tiden!?!


..bara för att jag kommer ha ett välbetalt jobb i framtiden ;)
Jävla losers är vad ni är!!!





Palla att folk hela tiden sticker kniven i ryggen på en..
Gång, på gång, på gång..
Finns många idioter här i världen.


Tacka vet jag äkta vänner <3 ni vet vilka ni är!

Lucia!

Ja då va de Lucia idag då...superfint väder ute men Josefin måste sitta å skriva rent uppgifterna till sista seminariet som är på Tisdag...kul! (vi kommer ha sjukt mkt att göra imon för e inte klar me sista kap =S)
Men man får ju offra sig för gruppen, eller?


Mitt "jullov" kommer mest bestå utav Ekonomistyrnings-plugg eftersom jag har tenta Tisdag v2
(marknadsföringen får komma i andra hand den har jag Lördag v.2) eftersom jag inte alls har fattat det här med kalkyler =( men jag ska allt hinna med lite party oxå såklart! =) Karin kommer hem den 19e oxå så de e niiiice! Vill hinna rida en massor oxå!


På tal om hästar så har jag (som vanligt) ett till problem som jag slits emellan..hon vill ju så gärna att jag hjälper till och jag vill gärna oxå men jag vet inte om jag kan få ordning på honom? =S Tvek asså..kan jag inte de så kommer jag ju bara känna mig som världens sämsta ryttare å hur kul e de lixom =( Orkar jag två problemhästar samtidigt? Hade ju varit lättare om båda stått i samma stall med tanke på att jag inte har spec mkt tid! Fan jävla skit..jag tycker de e mkt roligare att ha nåt å jobba med men de får ju inte bli FÖR mkt å de e inte kul när de går framåt ett steg sen bakom 5 steg igen för att sedan bara gå bakåt...just nu önskar jag bara att nån me världens underbaraste häst (som jag rider skitbra) ska ringa mig å säga "Hej vill du rida X, rid så mkt du har tid å de kostar ingenting!" DE hade varit perfekt..någon som kan ge mig de i julklapp?




Nu måste jag återgå till arbetet, skrivit en sida, nio kvar ^^

Tack för mig!
Over and out. . .

Long time no see ;)

Hallå Alla! =D Long time no see hehe...folk tjötar så jag får väl skriva några rader..när va de sist? Slutet av september va? Ooopps I did it again..nej men seriöst, man tröttnar på att blogga efter ett tag när man bara har massa negativt att skriva =S har inte så mkt tid över nu för tiden å dom sekunderna jag har att andas ut vill jag inte sitta å skriva här faktiskt =P.

Högskola har jag ju så fint börjat på om nån missat de...de e väl...hum? FETT MKT PLUGG!!! Men satan va framgångsrik jag kommer bli sen ;) Den som väntar på nåt gott...
(Väntar iofs oftast för länge men)

Klara ju dom två första tentorna (den ena slog jag t.o.m G-gränsen me hästlängder! =D)
De va vääldigt oväntat men oj så glad jag blev! Motivationen höjdes lite då igen, vilket behövdes!
Kommer dock få spendera "jullovet" (ne man har ju inget lov på högskola) med dom två nya kurserna som ska tentas av andra veckan i Januari..Ekonomistyrning och Marknadsföring..ekonomistyrningen e fett svår men jag lyckades ju klara Grundläggande Redovising så visst klara jag den här oxå! Lätt som en plätt...eller? =P
Jaja den som lever får se..



Hände nåt mycket tragiskt natten mellan söndag och måndag, Apollo dog plöttsligt ='( söta snälla Apollo..han som äntligen hade blivit bra i benet igen efter att han gick omkull i somras, han sprang så glatt bakom kärran i söndags..12 timmar senare fanns han inte längre..fyfan asså så orättvist! Från att va superkry till att inte finnas...Det kom verkligen som en chock! Tänkt om de hade varit Svala lixom??!!! De tackar jag gud för att de inte va iaf..det räcker med att Dökkbrá gick bort och Ganti såldes..hade inte gått med på att en till lämnat mig!
Det räcker med vetskapen om att min söta lilla Kissemiss inte kommer leva många månader till =(



Jaja hur som helst nu har jag skrivit tillräckligt =P Dags att hoppa in i duschen!
Det är en ny dag imorgon!


Nåt kul som händer till helgen btw? =) Tänkte INTE plugga denna helgen nämligen!



PusshaaY
Älskar alla som älskar mig!
Over and out. . .





Marcus <3 20 Månader Käärlek!