Fjällen

Jahaja då blir det alltså till att åka skidor helgen vecka 10...hahaha ska bli jävligt spännande med tanke på att jag inte ens kan åka skidor! :O =P Fan måste fixa termobralls å grejer, sånt har ju inte jag längre! Hör av er om ni har ett par som ni tror passar lilla moi =P (gärna svarta)





Ååh...snälla SNÄLLA gode gud i himlen jag vill bli godkänd på Micron!!! SNÄLLA!!! Gud som haver barnen kär, se till mig som liten är!!! Jag orkar inte två tentor med en dags mellanrum =( med tanke på att jag fattar NADA av Macron oxå så kommer jag ju få plugga som in i helskotta till den lixom..då hinner jag inte med nån satans jävla omtenta i en kurs som egentligen e lätt men som jag bara inte fattade =S eller ja räkne-uppgifterna satte sig men inte teorin å tentan bestod mestadels av teori...blää på de!

Hahaha

Först måste jag bara skratta lite å alla patetiska människor..
HAHAHAHAHAHA!!!!



Igår och idag har jag varit ute å motionerat både mig å min söta Svala..stallet ute på Mjörn e helt igensnöat å istället för att hålla på å böka med att skotta, släpa sadlar fram å tillbaka å allt annat, så bestämde jag mig för att gå ut å gå med henne en sväng =) Gick ju inte särskilt långt, dryga 40 min bara, men de kändes ändå härligt! Hon e så underbar den hästen va! Om man förbiser allt det där stökiga å olydiga med henne dvs haha men de e de som gör henne så charmig! Hon har en sån oerhörd stark personlighet (L) önskar bara att jag hade henne lite närmare å att jag hade mer tid...Mjörn e ju inte långt egentligen men har man inte tid e de långt..

-suck-

Ibland blir man jävligt irriterad på folk...

Marcus <3

Jag måste ju va lyckligast i hela världen med en sån underbar pojkvän som jag har <3
2års-dagen e inte så långt ifrån nu! =)


Alla <3 dag

Asså..kalla mig idiot men jag tycker alla hjärtans dag e så himla överskattat! Behöver man verkligen en speciell dag för att visa sin pojk/flickvän hur man känner? Lägg av, för mig ere alla hjärtans dag varje dag, haha! Och på en söndag..tråkigaste dagen på hela veckan! Ok om det hade varit fredag, då hade vi väl kanske hittat på nåt "speciellt" (typ middag å bio som inte alls e speciellt egentligen haha) men söndag...äh..kan väl mysa alla andra dagar i veckan ist tycker jag! =)


Haha jaja skitsamma =D

Idag har iaf varit en likadan dag som igår, fast betydligt mkt mindre plugg å ingen melodifestival! Red en sväng med Elina idag å jösses va hästarna fick jobba i den djuuupa snön haha stackarna va helt slut efteråt! Och de va vi oxå! =P



Tack för mig!
Over and out. . .




IloveyouIloveyouIloveyou!!!


he was

He was the answer of her question, and his answer was "i do".

Follow me on twitter.com

http://twitter.com/LikeaDream_

hehe =)

Tentaplugg och melodifestivalen delfinal 2

Yesbox, här sitter man en lördagkväll i soffan och kollar melodifestivalen med päronen å käkar räkor *mums* varit uppe å ridit Ragnar en sväng idag, men har även hunnit plugga lite...gud va duktig jag e ibland! Haha

Imon blir de väl ungefär samma schema skulle jag tro..(bortsett från melodifestivalen då) rida vid elva (med Elina?) sen lite tentaplugg. På kvällen hoppas jag att Älskling kommer hit med har ingen aning när Boxholm-gänget drar hem..så vi får väl se.

Blir ju inget firande av alla hjärtans dag iaf =(



Well well..Erik Saade och Andreas Johnsson gick vidare ikväll iaf...otippat haha not! De kunde man ju verkligen lista ut! Alla andra låter sög verkligen..förra veckan va de mkt bättre klass på låtarna. Eriks låt va faktiskt bra och Andreas va fin men kanske inget man vinner Eurovision med! Hade varit så jäkla gött å sopa banan me alla jäkla tallibanländer iår som bara röstar på varann!! Så kom igen nu svenska folket! VAR LITE TAKTISKA VAFAN! =D Norges låt e btw jäkligt bra har jag hört så får se om jag kan leta fram den å tjuvlyssna =)




Hoppas iallafall Ni får en mysig alla hjärtans dag! <3





Jaja, tack för mig!
Over and out!
Pussa <3






Nästa helg kommer min söta lilla frugan hem igen!!!! Perfekt avslutning på en jobbig tentaplugg-vecka =)

*Puuh*!

Åh fyfan vilken lättnad! Klarade båda tentorna jag gjorde i Januari så nu e 30 högskolepoäng helt avklarade! Nu gäller det att sattsa 100% på Microtentan som äger rum nästa Fredag *gaaaah!!!* Fattar verkligen ingenting, massa räkneskit bara som jag suger på =( har bokat in några tentadagar med några klasskompisar (eller kurskamrater eller vafan man säger =P) så får hoppas vi kan hjälpa varandra att förstå...har ju iaf ett mattesnille å en som älskar ekvationer så jag får hoppas på att jag får in nåt dom förklarar för mig haha..jaja, den som lever får se!










Ps.Jag bara ääälskar min iPod touch som jag fick i födelsedagspresent! =D Ska ta å köpa mig en ny digitalkamera för julklappspengarna oxå! Ska bara lyckas välja vilken jag vill ha =P.Ds

Melodifestivalen!

Förra året kollade jag knappt på melodifestivlen. Varför skulle jag göra de lixom när alla bidrag ändå sög? Iår däremot verkar de va lite bättre artister med, första deltävlingen som precis avslutades kanske inte va den bästa genom tiderna, men den va helt ok! Åh, jag älskar melodifestivalen! Hoppas det blir ett grymt startfält i finalen! Ikväll gick Salem Al Fakir och Ola vidare..de va nog faktiskt dom två bästa bidragen, och de e ju inte ofta dom två bästa enligt mig går vidare nu för tiden..så jag e helnöjd! =) Tycker de e synd att de inte e så många kända artister med längre, som de va förr..men jaja de e väl rättvist att nya röster och ska få en chans. Dom andra e ju redan superkända och tjänar miljoner haha..men jag hade ändå velat se Lena Ph, Linda Bengtzing, Martin Stenmarck å dom där, de hade varit nice! Peter Jöback e åtminstone med iår, hoppas den låten e bra för han sjunger ju så fint! Läste nyss att Perinall Wahlgren tävlar samma delfinal som honom..haha ok jag sa precis att jag ville ha med gamla veteraner men fan inte hon!! =P


Jaja, ligger här i soffan å kollar på nån film i 5an som precis börja..väntar på att Älskling ska sluta jobbet...snacka om att jag e glad över att han bara har jouren varannan helg! Hatar när han inte kommer hem förän halv elva =( Sånt e livet som Anita Lindblom sa =) Älskar min laptop btw! Så himla skönt att kunna ligga här å slappa =) Bästa köpet faktiskt! Den e ju dock ett par år nu så den e ju inte dirr superbra om man jämför me dom som finns på marknaden nu, men jag gillar den ändå! =D Fick ju en extern hårddisk av Älskling i julklapp, så att den inte har så mkt minne gör ju inget! Ska nog ta å inkassera Windows 7 oxå faktiskt..så den blir lite snabbare.

Imon blire stallet sen ska jag fixa lite med min iPod Touch, lägga in lite låtar åså...iTunes e verkligen sjukt jobbigt! Tar ju flera timmar att lägga in alla låtar där å sen välja bort dom man inte vill ha, suck. Men har man gjort de en gång behöver man ju inte göra de igen =) För en enstaka ny låt går på nån sekund att lägga in...snacka om att jag har överansträngt min uTorrent nu asså haha =D massa nya bra låtar! Får nog ta å skicka in några spontana sommaransökningar till bankerna i Stenungsund imon oxå..snacka om att jag går in helhjärtat för det här iår, synd att de bara e två, tre ställen som verkligen söker på riktigt, alltså som har lagt ut annons på de..men de gäller ju att va aktiv å visa intresse, aldrig mera Coop förhoppningsvis! Swedbank hade varit nice asså! =)



Tack för mig!
Älskar alla som älskar mig!
Over and out. . .