Åh

Fuuuccck va detta tentapluggandet går dåligt asså =( har ju faktiskt haft tre hela dagar på mig att bara nöta in teorin men de sätter sig fan inte..åh..så störande! Jäkla skitkurs asså...blir förvirrad heeela tiden..de ska till väääldigt mkt för att jag ska klara den imon...gäller att köra på logiskt tänkande å hoppas på att de inte kommer så många frågor om ISLM-analys å Exchange Rate för då e jag körd =/.

Fy satan i helvete vilken ångest jag har!

Nu är vårat hus 100% sålt oxå å jag vettekatten när jag ska hinna packa mitt i allt pluggande =S Får bli en del sena kvällar framöver =P.



En sista grej innan jag avslutar..måste be lite till Gud igen genom bloggen...
SNÄLLA GODE GUD I HIMLEN GÖR SÅ ATT JAG FÅR JOBBET PÅ SWEDBANK! Jag e ju såååå nära...är en av dem tre som fick komma på intervju (av typ 25 st!!!) fatta va jag slet me de personliga brevet asså haha men all hard work paid off =D jag e medveten om att om jag får jobbet kommer jag få slita som ett djur för att lära mig men vafan..allt e bättre än Coop..lr? =) Ok inte allt..men Swedbank e bättre än Coop iaf! Kommer ju dock inte få samma goa schema som jag hade på Coop förra året..de va guld värt på sommaren =P kommer ju få jobba 8 timmar om dagen som normalt folk haha å troligtvis längre timlön men äsch..en sjukt bra merit hade d varit!!!


Tack å hej!
/ Pluggande tjej

men suck..

Jag vet ingen som e så dålig på att planera som du..

Om folk vet om att dom hela tiden glömmer saker, varför skriver dom inte upp de då så man inte glömmer? Ere så jäkla svårt asså? =P För mig e de en självklarthet men upptäckt att det tyvärr inte e de för alla...?

Sålt

Jahopp nu var huset så gott som sålt då alltså =/ om det inte dyker upp något på besktningen på Måndag då men de skulle jag knappast tro. Palla att vi inte ens hade behövt anlita en mäklare!  Dom som (antagligen) ska köpa de var intresserade redan innan de blivit officiellt! Vi losar alltså 70 000 i arvode ^^ haha jaja lätt att vara efterklok! Fan va overkligt de känns att flytta efter 13 år..jag e ju van vid att flytta då vi gjort de 6 ggr ( :O ) men har aldrig flyttat från ett hus efter så lång tid! Å enda sidan behöver jag rensa ut all skit från mitt rum så de e la lika bra haha..

Jaja nu ska jag återgå till tentapluggandet, ska räkna uppgifter nu i helgen å sen koncenterar mig 100% på teorin resten av veckan (eftersom tentan bara innehåller två räkneuppgifter) råka gå upp några timmar för sent idag hehe så har en del att göra =S


Tack för mig!
Over and out. . .

Sug kuk

Jävla skit fredag =( å jävla skithelg som bara kommer innehålla massa tråkigt tentaplugg =(
Jag hoppas klockan går fort nu för jag vill inte ha denna dag nåt mer..det räcker nu!

Godnatt eller nåt..

En Stilla Bön

Okej Mr Gud, nu har jag kanske bett dig om en del grejer det sista...med tentor å sånt å jag e verkligen jättetacksam för att du har hört mina böner och bekräftat dem, TACK så hemskt mkt! Men nu har jag en till liiten grej att be dig om *sorry* de e ju nämligen såhär att jag har sökt sommarjobb på Swedbank å de hade varit grymt bra om du kunde slå dem en signal å lixom..ja..rekomendera mig..haha...nej men skämt å sido...JAG VILL JAG VILL JAG VILL, verkligen inte jobba på fucking jävla Coop Extra i sommar igen!!! Kom igen, jag vet att du e en schysst kille ;) Baden, Borealis, Ineos å dom andra ställerna jag sökt till kan du oxå få ringa men bank hade nog varit allra bäst på meritförteckningen faktiskt =)


Jaja, tack på förhand!


Med vänliga hälsningar
Josefin Karlsson

...som snart inte längre bor på Rapsvivelvägen 2 =(

YES

Tack så mkt Gud för att du åtminstone ibland är på min sida!!! Fuuucccck va GLAD jag blev nu haha tjoho!
One done, three to go!

Ååh nu kan jag koppla av i helgen å koncentrera mig på att lära mig åka skidor, iaf försöka att inte bryta alla ben i kroppen haha =D Nästa vecka börjar dock två veckors helveteplugg...Macroekonomic e fan sjukt svårt =( suck.

Jobbigt värre!

Sjukt jobbig "powerwalk" med hästen idag i långa branta backar =P hon e inte dåligt pigg ibland min lilla flicka! =D Shit asså undra vem som blev svettigast, jag eller hon? Svar: JAG! Ångrade att jag packade på mig så mkt kläder för i solen va de ju skit varmt =P (dock kallt i skuggan men) Skulle haft ett par skidor å bara åkt med bakom ist haha, aja härligt att röra lite på sig iaf! Det behöver jag verkligen...

Inte roligt..

Det är fan inte roligt när kläderna inte passar längre, när man knappt kommer i jeansen man alltid hade förr (mindre än ett år sen!) fyfan så deprimerande!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ='( jag har inte tid att träna ju...aldrig i hela mitt liv att jag ger upp hästarna för att gå på ett tråkigt gym,..uuusch jag mår illa av bara tanken! Varför kan jag inte ha bättre ämnesomsättning eller bli av med det här jääävla sötsuget??? Fuuuuck!!!!