Goodbye!

Baby  Goodbye, Baby Farewell!
Strax drar jag till värmen!
 ;)

Kreta imon tjoho!

Åh det ska bli så  u n d e r b a r t ! =)
Kommer däremot sakna Älskling fett mkt, å Svala såklart =(


På tal om Svala..red ju för Suss igår å de gick inte så bra i tölten...galoppen gick alldeles utmärkt, det e ju hennes bästa gångart å hon släppte efter gööra fint =D det va kul. Men tillbaka till tölten, gick skit rent ut sagt å vi kom fram till att hon verkligen inte kan ha det raka bettet längre för hon blir bara mer å mer motstridig för varje gång känns det som =( hon har ju en enveten tand långt in i käften som uppenbarar sig ibland å stället till trubbel..därav det raka bettet, som inte alls funkar bra på en såpass pigg å envis häst. Hur som helst så testade jag ett nytt bett idag...inget starkare men tredelat me sånna ringar i mitten som typ ska "stimulera" lr va det nu e till för ^^ (jag å bett asså, ingen aning va det heter =P) det verkade hon gilla betydligt mycket bättre! Visst va hon lite motstridig i början men det e hon nästan alltid innan man värmt upp henne å bevisat för henne att det faktiskt inte e lilla Svala som bestämmer! I slutet av ridturen gick hon faktiskt väldigt bra! OK, inte alltid ren tölt (hon e extremt trav-taktig ibland) men vissa sträckor gick hon sjukt fin me 100% ren tölt! Tjoho vilken glädje asså! Jag fick äntligen henne till att gå i kort tölt en längre sträcka! Hon klarar ju inte av att tölta i mellan-snabbt tempo än eftersom hon inte har tillräckligt mycket muskler, så sålänge jag får henne till att gå lugnt å ta ett steg i taget så e hon grym! När jag säger grym så menar jag inte 90 graders lyft på frambenen hehe men det e iallafall lyft, man ser att hon e en islandshäst lixom! =D det kan man inte alltid tro =P. Formen e dock skit dålig fortfarande hehe men som sagt, hon orkar inte tölta så än. Tänkte bygga upp "töltmusklerna" lite mer först å sen arbeta mer me formen..för just nu ere lite "hjorthals"-varning å det e verkligen verkligen inte bra! Jag testade även en ny nosgrimma för hon gapar fan värre än en fiskmås =P å den funkade bra..hon ska inte ha just den men en liknande eller en sån me "dubbla" remmar (sånna som stora hästar brukar ha ni vet) detta kommer nog bli kanon! Synd bara att jag bara har en sommar till med henne nu när jag äntligen börjar få ordning på henne ='( sen börjar jag ju plugga å då kommer jag ha nada tid..usch å fy men men that's reality (om jag nu ens kommer in nånstans dvs)

Sammanfattningsvis så va det en perfekt ridtur för att sedan (imon) åka på 2 veckors härlig semester till Kreta! Jävligt surt att hon inte kommer gå så mycket nu utan bara gå å käka sig fet i hagen (det e hon jävligt bra på tyvärr!) men Caroline har sagt att hon ska försöka hålla igång henne litegrann iaf, så mycket hon hinner.



Nej nu ska jag fortsätta att packa!
Tack för mig!
Pusshaay
Over and out. . .


GAAAH!

Asså jag vet inte om jag ska skratta eller gråta...lr SKRIKA!!!!!
Nu har Bög-Martin 2 veckor på sig, sen stryper jag fanskapet!!! :@

Å andra sidan ska det bli JÄVLIGT skönt att slippa det där skitstället, även fast jag kommer va pank i sommar =S


Baby Baby

Baby baby, jag älskar dig på dagen,
Baby baby, med fjärilar i magen.
Baby baby, jag älskar dig på natten,
Baby baby, med såpbubblor i hatten.
Dansa Dansa, rör på hela kroppen,
Dansa dansa, du å jag e toppen!

Baby baby, jag älskar dig på helgen,
Baby baby, på morgonen å kvällen.
Baby baby, du dansar i mitt minne,
Baby baby, utomhus å inne.
Dansa Dansa, rör på hela kroppen,
Dansa dansa, du å jag e toppen!



-Haha haft denna dikt på hjärnan i över en vecka..inte kunnat hela exakt men nu hitta jag den bland mina tusentals dikter som jag har på datorn =P härligt!


Kreta på Lördag! =D

Asså jag blir GALEN! Jävla människa..vafan är det för FEL på dig??? Ska det verkligen vara så in i helvetes jävla svårt att låta bli??? Jag har redan kapat en kommunikation mellan er, men det betyder ju förfan inte att det är OK att ringa istället...ååh, fuckface..du är dummare än vad jag trodde!

OCH BARA FÖR ATT JAG ÅKER TILL KRETA PÅ LÖRDAG I TVÅ VECKOR SÅ BETYDER DET INTE ATT DET ÄR FRITT FRAM FÖR DIG DIN JÄVLA HORA!!!!!!!!!

Ni får ursäkta mitt språk..men jag kan bara inte låta bli när det gäller denna jävla människa!!!! Hade ni varit i min sists så hade ni förstått...vissa människor rår man helt enkelt inte på..



Kreta på Lördag å jag e mer taggad än någonsin! Tjoho..2 underbara veckor...jag är dock fullt medveten om att det inte kommer va strålande sol å 30 graders värme varje dag eftersom det bara är i mitten av maj nu, men äh, har ju haft supertur med vädret alla andra ggr så nån gång ska väl vi oxå ha dåligt (Förutom på Mallis när de regna å åska en eller va det två dagar? Men då va vi ju ändå fett bakis såå haha!) får väl åka in till Chania å shopa om de skulle va mulet =)

Hur som helst så sitter jag här å filar lite på packlistan =) ska gå igenom lite kläder nu som behövs tvättas! Sen blire slappt resten av dan, vakna kl 6 imorse när Älskling skulle upp å jobba..sen sov jag typ 2 timmar å sen åkte jag upp t stallet..så jag e lite trött faktiskt =P. Imon blire stallet sen hem å duscha å sen åka ner t Apoteket å Kicks etc..köpa solskydd, plåster å lite sånt...hämta ut mina allergitabletter oxå för dom e slut snart å behöver dom nog när jag kommer hem....och på Onsdag ska jag rida lektion för Suss igen så då blir det en heldag i stallet...Torsdag=Jobb ^^


Nej nu ska jag rota i min garderob efter alla sommarkläder =D

Tack för mig!
PusshaaY
Over and out. . .

Quiz

Haha, gjorde ett test på Facebook..gud va tråkiga dom e egentligen men kan inte låta bli haha..

"Vem i tjejgänget är du?"

Den velande karriärskvinnan med en telefon vardera hand.
Du är den lugna och generösa tjejen som alltid slår säljrekord på jobbet. Du drivs av din envishet och har skobutikens nyaste och högsta par skor i sikte när du snärjer din kund. Vilket är ett bra recept för framgång har det visats sig. Du älskas för att du är du. Snäll, glad och omtänksam. Ditt romantiska jag drömmer om ett seriöst förhållande. Ta det lugnt drömprinsen väntar runt knuten! Din garderob är fylld av söta outfits och höga skor. En garderob värdig en toppsäljare.

Hehehe, det där me skor stämmer ju iaf =P. Drömprinsen har jag redan hittat, han stod faktiskt runt knuten, så den punkten e redan avklarad! Nu gäller det bara att bli en superbra karriärskvinna oxå då! =)


Ikväll blire "vinkväll" me raringarna å imon kroogen =D tjoho!

Nu måste jag fixa mig!
Tack för mig!
Over and out. . .

Love Story.

Romeo, take me somewhere we can be alone
I'll be waiting, all there's left to do is run
You'll be the prince and I'll be the princess
It's a love story, baby, just say yes.

Jahopp?

Fan..kl e nio å här sitter jag å inte gör nånting..har varit uppe sen halv sju. Skulle hängt med Caroline idag till Raudhetta..Lollo ska bedömma Keilir nu i helgen (hingsten hon tävlar) så hon vill att Caroline ska köra sin nya behandling på honom en gång till eftersom han svarade så otroligt bra på den sist! (han blev tydligen supermjuk å fin) Samma behandling som Svala har fått nu senast, men hon svara dock inte lika bra på den =( meen det visade sig att hon vill att Caroline tar flera hästar när hon ändå e där å jag ska ju till Torp en sväng sen så då blire för sent =( himla synd för jag hade ju velat hänga med å se Keilir..han e säkert ännu snyggare i verkligheten!


Så vafan ska man göra nu då? =S det ösregnar ju ute så jag kan inte ens åka upp t stallet..eller ja, jag har inte ens nån bil kom jag på..å ingen ide att gå å lägga sig igen för då kommer jag bara bli ännu tröttare...har dock jävligt ont i huvvet =S

Men..blää va tråkigt!!!












Visst e han snygg?


Update:

Ok, nu sitter man här igen..booring..fyfan vilket väder asså..regn regn och återigen regn! Kollar på reprisen av Så ska det låta, de e nog de bästa underhållningsprogrammet SVT har gjort faktiskt! Fast det blev bra först när Peter Settman tog över. Han e ju bara föör bra! =D. Nu va de visst slut...Puttes lag vann med 13-8, mohaha.

Men jahaja..efter maten blire som sagt en tripp t Torp för att leta efter några korta linnen (när jag säger korta mena jag att dom ska sluta lite under byxkanten, gamla hedliga linnen alltså!!) det görs ju typ bara långa linnen nu för tiden å det har jag så det räcker å blir över..gillar inte att bara ha ett sånt utan jag vill ha ett kortare utanpå det lite länge linnet..men det e inte så lätt när alla mina gamla e för korta =( så jag tänkte gå på linn-jakt så jag kan slänga dom gamla..synd att även HM har gått över till lite längre linnen, för dom gamla jag har e supersköna så jag hade velat ha nya sånna fast i en större storlek..har ju typ storlek 32 på dom å dom e på tok för korta nu! Har fått tips av kära Frugan att det ska finnas sånna på Vero Moda eller ja, Rut Mfl som dom så fjantigt heter nu ^^ så jag får åka dit å kolla..tänkte åka in t stan men orka! Har även spanat in ett par skit fina svarta sandaler på Eurosko men dom va jättestora i storleken så hade behövt 36or =S å dom va sjäklvart slut! Har ju 37 annars men på sommaren har man ju inte tjocka strumpor (iaf inte jag) så då får man oftast gå ner en storlek å eftersom 37orna alltid e slut annars så e ju 36orna slut nu. Typsikt, så typiskt. Men men hittar jag inte dom i rätt storlek så dör jag nog inte för det, för jag har ju kvar mina mörkbruna sandaler som jag köpte i slutet av förra sommaren..förjävla snygga e dom! ;D men det hade varit kul att kunna variera lite..


Karin varför jobbar du när jag e ledig? Jag ville ju fika!
Får fika med mig själv ist..fan va jag äter när jag e hemma å rastlös asså..suck..


Vinkväll imon? Krogen på Lördag?


Tack för mig!
Over and out. . .

Fuuuck You

Jag tänkte skriva en massa posetiva grejer här om att jag har köpt nya skor å ett jättesött "marin-linne" osv..men jag ångrade mig precis...inte den minsta lust att skriva posetiva grejer just nu faktiskt...


Onödigt att förstöra mitt glada humör hörrö...jävligt onödigt!
Tack...


Helt sjukt irriterande att humöret kan vända så tvärt...blää..
Och bläää på Coop Forum som inte gör saken bättre..
Varken för mig eller för oss..



Förresten...hallåååå!!!??? ÄR DET NÅGON SOM ÄR HEMMA I HELGEN ELLER? Jag vill ju ha paarty party ffs! KROGEN? LENA?! Verkar som att alla antingen ska hit eller dit..nu när jag äntligen e ledig =( typiskt..



Ååh..vet ni vad? Hektor från Aspenäs, Suss hästs avkomma, e till Salu nu såg jag på Max å Ásas sida...å jag vill ha honom! Sett massa videos på honom som Suss har visat mig..hon e mäkta stolt över honom kan jag lova å de förstår jag verkligen! Han e såååå snygg asså!!!! Kan någon ge mig 120 000 så jag kan köpa honom lr? Eller så kan ni punga upp 85 000 så kan jag köpa Kristall från Kilsmo istället..sjukt fin han oxå! Blev helt kär när jag såg dess två på en grymt bra inspelning på Suss kamera =).

 
Hektor Tölt

Hektor Pass

Kristall Tölt



Ps.Men Svala är ändå bäst i världen såklart!.Ds

You don't know. . .

You don't know what you got 'till you're missing it a lot. . .