Borås, Gosig Katt & Svala

I Torsdags åkte jag som planerat å hälsade på min Babe i Borås. Riktigt nice va de!
Hade skit roligt hela kvällen å dagen efter va de som de brukar va me mig å Lena, riktigt flummigt!
Dom på bussen måste ju ha kollat snett på oss å tyckt vi va dumma i huvvet hahaha
Jag kan väl inte påstå att jag blev stört förälskad i staden, men lite förtjust blev jag allt =)
Diggar ju dock inte att de regnar ännu mer än va de gör här! :O
Men när jag va där va de för en gång skull fint väder =D


Idag gick jag upp med tuppen för Marcus skulle börja jobba kl 7 ^^ åkte hem å la mig å sov i ca 2,5 timma..drömde en sån jävla knäpp dröm så de går inte ens att förklara =P handlade om Stenungsund, hästarna i stallet å att de typ va nån slags jorden undergång lr nåt haha =P helt stört! Gick upp halv tio igen för att käka frukost å ringa Lena så vi kunde dra t stallet..jajjamen hon har nämligen lekt ridlärare idag hehe de va kul =P De va lite svårt att rida i paddocken dock för de va rätt mkt is på vissa ställen men de funka...gick kanske inte lika bra som väntat men fick visat upp min lilla älsklings Svala iaf =)

Och nu sitter man här å undrar vart i helskotta min familj har tagit vägen? Dom e la på Torp lr nåt skulle jag tro...min katt kom förresten hem idag efter ett par dagars utomhusäventyr..de börjar ju närma sig Mars nu ni vet..då e han ute å raggar tjejer förfullt =P. Men de e nog bra att han kommer ut lite för han har enna legat inne hela vintern å bara degat..man märker ju att åldern börjar ta ut sin rätt, tyvärr. De roliga me han e att när han varit ute två-tre dagar så blir han sådär överdrivet kelig när han väl kommer hem haha hoppa upp på stolen bredvid mig här nyss lr ja jag fick hjälpa honom lite för han har lite problem med att hoppa upp på högre höjder nu =/ men när jag hade lyft upp honom på stolen så hoppa han upp på bordet å la sig där :O de brukar han inte göra! Han e väldigt väluppfostrad min katt så han håller sig till soffor å mattor..så ja, de e lite skillnad på han när han varit borta några dagar =P. De va nästan så att han tänkte lägga sig på min dator =P. Ååh jag har förresten pajjat datamusen vilket e fett störande...råka tappa den å nu funkar de knappt att klicka =S Jag har ju iofs en laptop å kanske borde använda pekgrejen som alla andra normala gör men vafan orka de e ju skit jobbigt! Fan, jag gillade ju min lilla söta mus! =(

Well, well..Ikväll blire "firmafest" hos Maria, de ska bli kul! =D <:o)


Tack för mig!
Älskar alla som älskar mig ;)
Over and out. . .

11

Idag har jag och världens underbaraste Marcus varit tillsammans i 11 månader!
Fattar ni eller?! 11 månader, nästan ett helt år! Shiit va tiden har gått fort!
Det är ju sant att tiden går fort när man har roligt iaf =)

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Slappvecka nu asså...jobbar typ..nada!
Kommer svida i plånboken men men inget jag kan göra åt saken.
Fått 2 extra jobbtider nästa vecka iaf, gött d.

Jag ska fan njuta till fullo denna veckan!
Skulle hängt med Caroline imon å behandlat några hästar men de får bli nästa vecka istället.
Torsdag&Fredag ska jag (och Karin?) hälsa på Lena i Borås..de ska bli fett nice =)
På Lördag blire party party me jobbet så jag har en del att se fram emot faktiskt!

Önskar bara att den här jävla snön försvinner snart så jag kan börja träna Svala igen, på riktigt!
Går ju knappt när de e kramsnö ute..feettt störande!
Hörde att de kanske kommer mer snö i slutet på veckan, ARGH!!!!
Bara ridit 2 ggr sen Suss va där å de e inte bra! Men jaja, inte mkt att göra åt saken =S
Men hon va så duktig idag så =)
Fick behandlat min lilla Älskling idag oxå..de va behövligt.
Passade på att ta Rodi oxå när vi ändå va i farten..de gillade han kan jag lova er! Hehe


Jag e så sjukt trött å jag fattar inte varför, för vi gick ju upp typ halv elva eller nåt å de e ju inte ens tidigt!?
ZzZZz


Sova ensam inatt då =( de va längsen....usch, hata..

Tack för mig!
Älskar alla som älskar mig ;)
Over and out. . .




Nix, I do not like her, and I will never do!




Update:
Sitter å kollar på RAW Comedy Club nu på 5an...haha shit va kul de e! Riktig cp humor =P
"Där stod ett mongo å drack pucko"

Snö+plusgrader..

..är ingen bra kombination när käraste hästen inte har några snösulor!
Suuuck suck å åter igen ett stort suckande! Satte ju aldrig på snösulor förra skoningen för att de e för långt in på sesongen å om all snö försvinner om några dagar å de blir lerigt igen så e de verkligen inte bra för hovarna! Hästens bästa får ju ändå komma i första hand, eller hur? Sjukt tråkigt iaf att inte kunna arbeta henne normalt pga. att man måste hoppa av å knacka styltor stup i kvaret..

Detta dilemma gjorde att de tyvärr inte gick lika bra på träningen för Suss idag....eller ja, inte så bra som jag hade hoppats..blev ingen töltträning idag utan bara samlade övningar etc...fick ju avbryta några ggr å för Svala funkar inte de för både hon å jag måste vara koncenterade för att de ska gå...men guud så duktig min lilla flicka e ändå! Hon e ju envis som en gammal åsna men när hon väl släpper efter blir hon superflott! =D (inga överdrivna lyft i tölten än men jag snackar mer om när hon kröker på nacken å slutar ta bettet) Nu e de iaf klart att jag ska träna för Max i April å de ska bli sjukt kul! Hann behandla vänsterknät efter lektionen oxå..bogarna får vänta till tisdag för de va alldeles för kallt för att ta mer idag tyvärr.

Men jaja jag får väl fortsätta att be till vädergudarna om en tidig vår..iaf att snön ska försvinna!

"Bollar i knät"
"Kaffekoppen"
"Knappen"
Haha ja, Suss har många roliga uttryck! (som funkar as bra!)




Och vet ni vaad? Blir nog Kreta i mitten av Maj =D woho!
"Tidigt" tycker säkert ni men icke sa nicke, de e minst lika fint väder där i mitten av Maj som i början/mitten av Juni (då vi va där förra året)
Sådesåå!




Tack för mig!
Älskar alla som älskar mig ;)
Over and out. . .


Satans Perkele!!!

Fan fan fan faaan nu vet jag varken ut eller in!
Ni som e flitiga läsare har ju läst om Marknadsföring och Försäljning (KY) i Mölnlycke som jag e lite sugen på...eller rättaresagt VAR sugen på...fick hem en Yearbook där de stod info om gamla elever..mailadresser å sånt, så jag mailade några å frågade vad dom tyckte om utbidlning...visst dom tyckte den va jättebra MEN en av dom som svara sa att de inte alls e så mkt marknadsföring utan betydligt mkt mer vikt på försäljning och att de extremt svårt att få jobb inom marknadsföring om man först inte jobbat några år med att sälja...de suger fett mkt för de e ju marknadsföring etc som jag e intresserad av! Inte försäljning på de sättet =(

Jahaja..detta va ju roligt..nu har jag ingen aning om vad jag ska göra till hösten..
Ska ringa en annan som svara oxå..å se va hon säger!

Coop tänker jag inte va kvar på iaf! De e en sak som e säkert!


Sitter här å väntar på att temperaturen ska stiga lite så jag kan åka ut till min baaby...lektion för Suss imon igen, tjoho! Får nog dock skotta paddocken =S.  Ingen filmkamera denna gången heller...suuug!

Medan jag sitter här å väntar så dregglar jag över resor i sommar...finns så jäkla mkt att välja på! Tänkt åka runt 20 maj å två veckor framåt..sen tar jag kanske en vecka i början av augusti oxå? Får se på de...lr så gör jag tvärtom..en vecka nu å två veckor sen? Kan fan inte bestämma mig! Inte nog me att jag inte kan bestämma de så vet jag inte vem jag ska åka med =( nån som e sugen? Min kära pojkvän sa till mig häromdagen att han inte vill åka med mig bara för att jag vill ligga å steka på stranden, vilket han inte har nån lust med...taskigt värre! ='( De e ju fan de man ska göra utomalands jue! Får la åka med mamma å dom i värsta fall, ifall dom ska iväg..men då får jag ju ändå betala allt själv, å då ere ju inge kul hehe då kan jag lika gärna försöka hitta nån annan att åka med =P.

Lutar nog fasen mest åt Kreta igen tror jag för de e perfekt klimat där i slutet av maj början av juni...å de e så fint! Hittat massa fina (DYRA) hotell jag vill till hehe... Jaja vi får väl se hur d blir me de...bokar jag online på Apollo innan 31 mars får jag 500 spänn i rabatt på köpet...fast jag gillar mer å boka via Resia etc..men men den som lever får se..

Eller Kroatien kanske?
Zakynthos?
I vilket fall så vill jag inte festa dirr utan mer sola å ha de allmänt skönt!



Tack för mig!
Älskar alla som älskar mig ;)
Over and out. . .



Har fan inte hört ett ljud från jobbet sen förra måndagen (1,5 vecka!) å tror ni inte dom ringer idag å frågar om jag kan jobba imon? Den ÄNDA dagen på hela jävla månaden som jag verkligen verkligen inte kan jobba!
Ända dagen i månaden jag rider för Suss..
Wtf lixom! ååh! Varför blir jag inte förvånad? ^^

=S

Jag tror jag ska säga upp mig från mitt jobb =S !!??!!

Jag skämtar inte...
Jag tycker inte att man ska va kvar på ett ställe som gör att man mår psykiskt dåligt..
JAG ÄR SÅ IN I HELVETES JÄVLA TRÖTT PÅ DEN HÄR JÄVLA FAVORISERINGEN MIN SATANS FITTCHEF SYSSLAR MED HELA JÄÄVLA TIDEN!!!!!


Jag önskar Janne kom tillbaka..
Ja, ni hörde rätt...t.o.m JANNE STAFFAS är bättre än bögmartin!!!
Han behandlade iaf alla lika dåligt.
Och de va fan bättre!!!
Då kände man sig inte utanför iaf ='(




Nu ska jag dra täcket över huvvet å hoppas på att jag drunkar i mina egna tårar...

Weird.

Fan jag e nog inte riktigt kry idag asså..

För det första så har jag blivit helt cp förkyld bara sådär! Frisk som en nötkärna ena sekunden å nyser som ett as å tät i näsan i andra sekunden...Blir exakt sådär på våren..Allergi redan nu? WTF? HALLÅ DET ÄR BARA FEBRUARI FFS!!!

Och för det andra så har jag helt plötsligt fått för mig att jag ska börja springa lite då å då när jag har tid..när jag inte har nåt bättre för mig dvs, vilket jag ofta inte har! (när jag inte e i stallet lr jobbar) e ju alltid så jäkla rastlös framåt eftermiddagen så de kan va skönt att sysselsätta sig me nåt..när Älskling e å tränar kan ju faktiskt jag oxå springa en liten runda...jag MÅSTE verkligen få tillbaka konditionen! Tre trappor sen e jag dödstrött typ...de e både pinsamt å verkligen verkligen inte bra för hälsan..hela jag e ju en sockerbomb! Nu när jag inte har min kära lilla mjälte kvar så kanske jag borde vara lite snällare mot kroppen å försöka förstärka immunförsvaret lite! Grejen e ju den att jag HATAR att springa så de måste ju vara nåt fel i min hjärna just för tillfället eftersom jag fått för mig att jag ska springa?! Har t.o.m letat fram mina gympadojjor...inte dirr några löparskor men fan heller att jag tänker slänga pengar på ett par nya..dom får duga! Känner jag mig själv rätt så kommer jag springa en gång å sen sluta..hehe..
Ska förresten vänta tills de blir lite varmare, iaf inte minusgrader för mina lungor mår inte bra av så kall luft (och man ska inte springa om man e förkyld ju!) å ljusare! Vågar ju inte springa i mörkret heller bland alla älgar!

Hahaha, detta ska bli spännande! 1 km sen kommer jag ligga avdeckad i ett dike nånstans runt kyrkenorum/furufjäll..



Nej nu får snart klockan bli 13 så jag kan sticka upp t stallet!


Tack för mig!
Älskar alla som älskar mig ;)
Over and out. . .


It Would.

My Life Would Suck Without You. . .

Ibland...

..känns allt så fucking jävla meningslöst.
Ingen verkar uppsatta nåt man gör ändå så då kan man lika gärna låta bli!


Dålig dag...mycket dålig dag!
Mina spritflaskor ser väldigt inbjudande ut just nu..


The day that never comes..


Alla

På Lördag e de Alla Hjärtans Dag...riktigt nice för en gång skull!!!
Härligt att jag e ledig! Så blire myyyys för fulla muggar ;)

Sitter här å väntar på att Älskipälski ska komma hit han e seeeg..
Ska jobba sen kl 16..boooring..

Kommer sitta å sura hela kvällen i Shopen de ser jag INTE fram emot..
Jag har försökt acceptera "det där" i nästan ett år nu men de e helt jävla omöjligt!
Don't blame me!!! Cause I tried, I reeeaaaallly did!
"Dreamteam" in my ASS!
BLÄ på de!


Vissa grejer går helt enkelt inte att acceptera å vissa människor går helt enkelt inte att tycka om..så ere bara! That's it, Nej nu ska jag blåsa mitt hår!


Tack för mig!
Älskar alla som älskar mig
Over and out. . .

If I Were a Boy. . .

If I were a boy
I think I could understand
How it feels to love a girl
I swear I'd be a better man
I'd listen to her
Cause I know how it hurts
When you lose the one you wanted
Cause he's taken you for granted
And everything you had got destroyed..

=)

Idag har vi äntligen behandlat Svala =) så imon lär hon ha träningsverk hehe..
Hon börjar bli lite jämnare där bak nu! Härligt, så sjukt härligt!
Dom har ju inga snösulor på så de blidde ingen ridning tyvärr.
Blir en behandling till snart. Iaf innan Suss kommer den 18e.

Ikväll ska jag jobba å imon likaså..blää men ledig nästa helg tjoho! =D
Ska följa med Caroline när hon ska behandla några hästar på Tisdag..de ska bli kul!
Om jag inte måste jobba dvs ^^.
Å så ska hon höra med Asá å Max (iaf Max) om han kan lära mig sin grymma töltteknik! Hehe
De hade varit GRYMT! Han e superduktig! Hade varit kul att se honom rida Svala..
Fast då hade ju jag känt mig skit dålig efter d hehe =P.

Vet ni va jag läste på deras hemsida nu?
www.hastlif.se
Att Max har haft kurs i Borås nu i helgen!
De hade ju varit någorlunda "nära" att åka dit!
Satan att jag missa de då!
Jag fyllde ju iofs år..men..hehe..



Ha de gött!
Älskar alla som älskar mig ;)

Och jag älskar våran nya fina säng!!!

Over and out. . .



Johnny e en dum unge som ska till Egypten på Söndag å sen Thailand!
Fuskiit!!! Hehe



Update:
Fasen asså..ere ingen som har en filmkamera att låna ut till mig Onsdag den 18e Februari? (om 2 veckor alltså)
Vill verkligen verkligen verkligen filma kursen för Suss men jag känner att jag inte riktigt kan slänga pengar på en videokamera som jag inte kommer använda så överdrivet ofta..en ny digitalkamera blire iaf snart men inte både och. Har ju lagt flera tusen på en ny säng nu (dom pengarna som jag egentligen skulle haft till videokameran!) de kändes lite mer värt att köpa en större säng faktiskt. Det gäller ju att prioritera..


Jaja nu ska jag sticka to das work, hojta om du har nån att låna ut!

Åååh!

Åååh Idiotchef!!!!!!!!!!!
Jag blir så JÄVLA LESS!!!!
Ska de va så jävla svårt att ringa å fråga först om de e ok att man jobbar på sin lediga dag?
TYDLIGEN, istället skickar han Marcus som nåt jävla sändebud!

Man kan fan tro att han e rädd för mig lr nåt =S kan man inte ringa till sina anställda å fråga en enkel liten fråga så ska man fanimej inte vara chef!!!!!!!!

Tur att jag har Kerstin som säljledare för henne ere iaf ordning på!


Till råga på allt pajja jag ryggen idag oxå i stallet...suck!
Böjde mig för snabbt lr så rätade jag upp ryggen för snabbt..saatan va ont de gör!!!
Tre timmar i kassan imon kommer svida =S





Åka å köpa sängen idag då! =D
Nåt positivt me denna dag iaf..
Blev ju aldrig nån i Måndags för vi fick ju inte hem den på nåt sett hehe ooops =P.



Kendi - Connected
Ooh I can't get enough =D
Diggar Absolute Dance Winter 2009 asså!
Grymt bra skiva!

Min älskade..

Nu har de gått 1,5 år och saknaden av min Baaby, min Älskade, sötaste lilla envisa Ganti är fortfarande lika stor!
Det är som om jag skulle sälja mitt egna liv..för han var mitt liv!
Vi hade ju kommit så långt...han va fin när vi skiljdes åt, tänk va fin han hade varit idag!
När han försvann från mig tog han med sig en stor del av mitt hjärta..




En av de första bilderna jag tog på honom...ser ni inte hur söööt han e!

Vinterpälsen. Kolla söötnosen!


Lite skillnad på sommar å vinterpälsen om man säger så =P

Här började han bli en riktigt snygging!
(L)






Idag e en sån där dag då jag bara vill dra täcket över huvvet..men de går icke, får ta mig i kragen, fejka ett leende och gå iväg till jobbet nu..kul.

...

Kan man anmäla folk i efterhand till de där programmet "Sveriges värsta bilförare"?
Isf har jag en bil här: Svart AUDI A4 AVANT årmodell: 2001, regNr: RRU 909

Är det någon som råkar känna personen som äger denna bil var vänlig kontakta mig omgående!


Hur fan kan man köra om på ett sånt ställe å hur faaaan kan man sen även köra om en stor jävla buss då man inte har nån sikt över körfältet i motsatt riktining för fel öre?
Vid sånna tillfällen önskar man att snuten stod runt hörnet å såg de hela!
Sett många saker i trafiken som gjort en förbannad men det här tar fan priset!!!
Synd för dig att jag tog regnr:et å kolla upp de på köpet ;)
IDIOT säger jag bara!


Känn dig fett jävla anmäld till polisens "tipsnr" ;) FUCKFACE!



Inte för att jag tror dom kommer göra nåt men dom håller säkert lite utkik när dom e ute å kör =)
Känns bättre i själen iaf!

Ny säng?

Jahaja tralala...man brukar ju säga att man e "ett år närmare döden" när man fyllt år, men jag föredrar att säga "ett år närmare pensionen" för de låter enna härligt =D haha.


Idag ska jag å Älskling fara till Ikea (igen) å kolla på ny säng..de ska bli trevligt! Ska bli superhärligt att slippa knö i en liten 90cm säng! Om vi lyckas komma överens om vilken madrass vi ska ha dvs..de e där kruxet ligger =P! Vi e ju envisa som dumma små åsnor båda två så vi får väl se hur de går hehe..må bästa åsna vinna!

Iofs kommer vi fortfarande få knö i min säng här hemma för jag får inte plats me en större =(



"Det gäller att ge å ta..å att ta å ge...å att få å dela med sig..eeh"
som Joey i Vänner skulle sagt ;)

Födelsedag!

Jahaja...då va man ett år äldre...21...tjoho ^^


Grattis till mig!!!