Tändstickor för mörkrädda.

Alla vägar har sitt pris..men min e nog fan den dyraste!

Asså jag e helt förstummad, totally knocked out.
Finner inga ord förutom ett, SJUKT. Sjukt e va de e..

10 års vänskap åt helvete, jag hoppas de va värt de! Idiot.



TRALALALALAA jag e på jävligt bra humör idag asså..har ingen speciell anledning ..lr joo 1 Advent på Lördag såå mysigt =D Wiie..hahaha...ne men skämt å sido, julen börjar faktiskt närma sig med stormsteg AND I LOVE IT!
Haha satt å surfa på gamla dagbokinlägg förut igen..diggar Lenas kommentar en gång i tiden:
"Life sucks and I love it and you"  Livet suger och jag älskar de å dig? Hum =P
Och imon ere Fredag..och vet ni va de betyder? Kusiin fyller år å Marcus darling muckar!!! Så grymt va! Nu e 12 månaders lidande slut hörrö ;) De får vi va å fira nån dag tkr jag =).
Going sms förut haha: "Nu är slutet nära du!" HAHA lät som om världen skulle gå under när som helst typ =P.
Ska t försäkringskassan å skit imon med å fixa så man får lite cash, pumpa kommunen på så mkt som möjligt höhö! Sen blire en tripp t Torp me Mami för jag orkar inte släpa mig in till stan d får bli nästa vecka ist.
Har inte hunnit köra nya bilen på motorvägen än så de ska jag testa imon..har iofs redan testat hastigheten men.
Blir till att fira kusin imon då oxå å förövrigt så blire la party på Lördag skulle jag tro..annars får jag la hitta på nåt annat skoj! Ska äääntligen t stallet oxå, har inte varit där på typ 3 veckor, goosh I miss it so much! De ska bli kul..de ska dock regna men men jag e ju van hehe =/.

Mjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaau...ursäkta mitt damp..vad ska man skiva mer då?
Tar nog fan å runda av här kompis..

Fotnot: Pirates Of The Caribbean III e såååååå bra bara så att ni vet, bättre än 2an faktiskt, roligare iaf! =)

Bye bye pizzapaj!
Over And Out. . .

Jag ser det regnar, jag ser det regnar.

..det var väl roligt, hurra..eller inte..palla regn, usch.
(OBS! Detta är ett låååångt inlägg med bara massa onödigt babbel)
Sitter här en regnig och eländig (stavas de verkligen så?) Onsdagseftermiddag med inte ett skit att göra..eller egentligen har jag massor att göra i form av städning etc men ORKA..är man sjukskriven ska man i regel bara ligga hemma i soffan å glo, vilket jag gör å tänker fortsätta med =P kollade nyss på Drömkåken för typ 100e gången, så sjukt bra film va! Ska väl pallra mig in t Torp eller stan nån dag snart..'cause I need a jacket känner jag..vintern börjar enna smyga sig på, sakta men säkert. Skulle vilja ha nåt nytt till julfesten oxå =) just d, jag ska på julfest..fan va nice..får inte glömma att köpa paket!

Snacka om att jag har tur i oturen! Fick tid på Östra den 10 dec, alltså efter julfesten som äger rum den 8e..tänk om jag hade fått tid innan å dom fått för sig att lägga in mig på direkten..då hade jag ju missat julfesten vilket hade varit katastrof med tanke på att jag redan betalat biljetten, lr ah Lena har redan betalat biljetten =P lovar du får pengar nästa gång vi ses hehehe. Blir väl iofs ingen operation förens efter jul dock, -SUCK-. Fejkade lite inför doktorn förut å sa att jag fortarande hade rätt ont, mohaha jag har inte alls ont =P eller ingen ihållande smärta iaf som jag hade förut men de känns ju faktiskt emellanåt, e ju inte helt funktionell om man säger så..de e tragiskt att man ska behöva låtsas att man har ondare än vad man har, bara för att läkarna ska bry sig å göra nåt åt saken :@
Svensk sjukvård säger jag bara -skakar på huvvet-.
Ska de va så svårt att få en tid att tömma en liten systa lixom? Operationen kommer ju typ ta 1 sekund å kommer säkert inte ligga inne mer än en dag för observation, så varför inte bara få de överstökat direkt så slipper dom mig sen? De e la fan bättre att bearbeta av patienterna än att ha en lista på 10 000 st "småoperationer". Jag hoppas Sossarna blir valda i nästa val så dom kan göra nåt åt dagens samhälle, borgarjävlarna har ju fan bara försämrat de, gett dom rika massa förmåner som redan har en årsinkomst på flera miljoner meddans vi som kanske inte har mer än 200 000 om året får lida av hjöda fastighetsskatter ect,etc, listan kan göras lång så jag lämnar detta ämne nu =P.

Aja i vilket fall som helst så regnar de fortfarande utomhus å de e så seeeeeeeeeegt!
Sitter här å letar efter en bra hårddisk..tänkte inkassera en ny efter jul nämligen..har hittat några bra 2000-4000 vilket jag faktiskt har råd med =) har äntligen lagt över allt på den andra hårddisken så jag kan formatera om den här å sen sälja skiten =P lr skiten å skiten, den e faktiskt helt okej men vill ha en snabbare å bättre hårddisk ändå =). Denna hårddisken e ju faktiskt 3 år nu vilket e rätt gammalt för en dator. En ny datamus skulle inte suttit fel heller.En ny dvd behövs oxå..min e helt fucked up, ändå e den bara 1,5 år men färgen cpar söönder, allt e rött å gult typ ^^. Kanske e färgkortet som e paj men de skulle kosta en förmögenhet att lämna in den eftersom garantin har gått ut, så kan lika gärna köpa ny =P.

Hahahahahaha sitter här å läser gamla dagbokinlägg från Lunartiden igen..så jävla kul så man dör ju nästan av skratt  "Wiie alltid Cascada" haha..riktigt underhållande i höstregnet!
Här kommer lite goa kommentarer från goa tider:

*Vi satt och drack öl som va Sofiero och lekte "jag har aldrig" samtidigt..
Någon -Jag har aldrig druckit Sofiero
Lena - Va e Sofiero för nåt då? De har jag nog aldrig druckit iaf..
HAHAHAHA

*Simon:
"Ah man kan antingen säga att jag har 100 % frånvaro..men jag föredrar å säga att jag har 0 % närvaro istället för de låter bättre"


*På tal om "Alla barnen.."
esS De ärR - Ska vi vela å krångla, eller kela å hångla? Darling, when... When did you cry? I couldn't hear you. säger:
förra året höll du å jag på med alla barnen nån gång

esS De ärR - Ska vi vela å krångla, eller kela å hångla? Darling, when... When did you cry? I couldn't hear you. säger:
"höll på med alla barnen" fan va kinky d lät
HAHAHA sant =P.

*På Donken..
Joel- Aah vi har typ 20 filmer hemma som vi kan kolla på.
Elina-Okej vad heter den då?
HAHA ;)

*Viskleken..
"Igår hade jag röda kalsonger med prickar på"
Blev:
"Jag vill ha sex med ett nyckelhål"

Ja man hör de man vill höra? =P

*"Vafan Dom Kan Ju Inte Bara Ta Bort En Väg Sådär!!!"
- Jag, när vi inte hittade vägen till Einar.
HAHA =D !

Kommer lite fler goa kommentarer imon eller när jag nu orkar skiva igen =P


Haha ja en jävla massa babbel blev de faktiskt =P.
Fett nice fest i Lördags btw!

Over And Out!

Vi rockar och detta utan sockar. Så barfota vi är och 100 minuspoäng om man blir kär!!!

Life Keeps On Roling..

Ytterligare en Fredag passerar förbi i revy å här sitter man, sjukskriven som man är å mätt som in i helvete (har käkat massa räkor höhö) , å gör naaaada..
Har varit genomförkyld å skit hela veckan så sjukskrivningen passar rätt bra nu hehe..
Aja i vilket fall som helst så har man icke sa nicke fått nåt besked från Östra än AND IT DRIVES ME CRAAZY!!!!
Blir väl sjukskrivningen i säkert 2 veckor till skulle jag tro..FETT TRÅKIGT JAG VILL HA PENGAR!
Fick en slant från Stenungsbaden idag, rätt go slant för bara en helg =).
Sen fick jag ju hyfsad lön från Coop den 15e så jag klarar nog December för jag får ju en liten sjukpeng oxå hihi därrö! =) Rätt ska va rätt!

Kollade statistiken på min blogg förut å den e rätt rolig för vissa dagar har jag as många besökare å vissa dagar har jag typ 2 st hehehe snacka om kungens kurva =P


Så jävla surt att jag missa Piccaboo's 2års jubileum på Park Lane med älskliing som DJ hela kvällen, riktigt jävla surt asså!

När jag ändå e igång me skrivandet så jag kan passa på att fråga världen vad den tycker om att DANIEL ÅKTE UT UR IDOL! Maahgaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaad Amande skulle ju förfan åkt ut!!!! Blää säger jag bara, ovärt!
Hehe nej men de va inte de jag tänkte säga =P lr jag vet inte vad jag tänkte säga faktiskt..shit the same jag e för trött för att tänka lr nej jag e för MÄTT för att tänka! Jävla räkor =P,
Nu blire sängen!

Grattis IMON på 20års Dagen Micke! <:o)
Och Grattis till huset Viktor =)
osv.osv.

Tack för mig!
Over And Out. . .

Blire supa imon eller Lena? =D


Ja jag vet att jag gjorde fel förra Fredagen och jag veet så jävla väl att man inte ska skylla på alkoholen FÖRLÅT men den hade stor påverkan i detta fallet asså! Jag va helt jävla dyng har feeeeta minnesluckor de e helt sjukt för de brukar jag aldrig få annars lixom (Mitt å Keelas födelsedagsparty e ett undantag HAHA) hade tydligen ramlat oxå visar vissa märken på kroppen å de va en av sakerna jag absolut inte skulle göra med tanke på mitt tillstånd =P hade en rejääl baksmälla dagen efter som jag säket va värd på köpet ^^.

På tal om festen så e inte Du (du vet vem du e) värd att nämna nåt mer, mer än i denna mening..
Never Ever! Bye!

Besked!

Nu har man varit på Kungälvs Sjukhus igen då å fått reda på att det är en systa man har som utgår från mjälten som e full med vätska (urk!)
Så nu tar Östra över för dom har specialister där så får en kallelese av dom nån gång nästa vecka..blir nog så att dom tömmer systan till att börja med å om inte "skalet" försvinner av sig självt så får dom ju ta bort den på nåt sett men oftast så försvinner den självmant.
Så nej Maria de e ingen Ailien jag har i magen =P.
Hade iofs varit lite coolare å hade ju tjänat fett me pengar på de =hahaha.
Cause I need money, e ju sjukskriven nu å lär la va de i 2 veckor till lr nåt..så fucking jävla tråkigt va! Usch å fy för sjukskrivning i mer än en vecka säger jag bara! Men får väl lite cash från försäkringskassan i Dec. hoppas jag (H)
Får väl hoppas att den försvinner av sig självt iaf för att operera på/vid mjälten e ju inte så lätt alltid =/. Men men orka spekulera.

Imon ska Lena ha lite partaj så jag får väl svänga förbi där en stund!
DJ JossaN till Er tjänst enna (H)
Men först blire att åka upp t lilla Svala för jag pallar inte ligga hemma, kan ju bara skritta för har ju fortfarande lite ont å får verkligen inte göra så skiten brister =S men bättre än inget!

Ha de bättre än mig!
Over And Out. . .

Magnetröntgen.

Jajjamen då har man gjort en magnetröntgen oxå..fick besked att d va helt okej att göra d trots min "fjäder" vid hjärtat..skulle fått tid imon egentligen men dom fick ett återbud halv tolv idag så stack dit på momangen =D.
Så nu har man gjort i princip allt som går att göra..
Min arm e helt mörbultad efter alla sprutor å blod-provtagningar...snacka om feting blåmärke =P.
Ska tillbaka imon klockan nio för d slutgiltliga beskedet (förhoppningsvis) nervööööst, sjukt nervöst ere nu asså!

Snöö ute idag med, greeaat =D !

Tänkte bara nämna några låtar som e sjukt hela just nu ;D
Baby Alice - Mr. Dj
Baby Alice- Shake It
Baby Alice - Silicon Valley (ful test dock haha)
Cascada - What hurts the most (club mix)
Cascada - Heaven
Cascada - Because the night
Sinistar - Six little eggs


Nu ringde Lena, Pusshaaaaaaaaay

Denna eviga väntan..

Jahopp nu va det Måndag och jag har inte fått nån diagnos än =( En från sjukhuset ringde förut och sa att jag ska genomgå en magnetröntgen (läskigt värre =P) men sen ringde hon tillbaks å avbokade för dom måste ha min rapport från Östra ang. dendär operationen jag gjorde när jag va ca 10 år. Gjorde ju en så kallad "paraply-stängning" vid hjärtat för jag hade blåsljud, en "öppning" som inte hade stängt sig vid födseln..inget farligt på något sätt asså men de va tvungen att göras förr lr senare (skulle gjort d när jag va sju egentligen men d va 3 års väntetid) å om de va en metallgrej dom stängde öppningen med så kan jag inte göra magnetröntgen -SUCK-.
Men men får vänta å se vad hon säger när hon ringer tillbaka..hoppas jag kan göra en! Och jag hoppas dom lägger in mig snart så jag får detta gjort innan jul!!!

Innan jag avslutar här och går tillbaks till Tvn (eftersom jag e sjukskriven kan jag inte göra så mkt annat)
så ska jag säga till alla er som nån gång får en mystisk sjukdom att gör aldrig och jag menar verkligen ALDRIG NÅGONSIN research på nätet eller nån annan stans på vad det är du kan ha, det har jag gjort och jag ångrar mig så sjuuuukt mycket för jag tror jag har kommit på vad de e jag kan ha å de e ingen rolig grej att få om man säger så ='(. Så nu är jag ännu mer orolig än förut. Satans Perkele!
Tji fick jag ^^


If Only You. . .


Tack till dom som bryr sig! (L)

Ha det bättre än mig!
Over and out.

Sjuk, Riktigt jävla sjuk! :'(

Tänkte bara berätta vad jag har sysslat med dom senaste två dygnen..

Va på sjukhuset igår å idag (14 h sammanlagt woho kom nyss hem, 19.36) för att jag helt plötsligt fick sjuukt ont i buken..så nu har jag tatt massa röntgenbilder å ultraljud å dom har hittat nåt stort, 20x15 cm, som dom inte vet vad de e!!! (har haft en knöl på buken mer än ett år som inte har gjort ont så jag trodde bara d va nån ful missbildning typ) så nu sitter man här å tankarna e i en enda stor röra...själva dethär "extra organet" sitter på lr vid mjälten..och mjälten måste man lixom ha för att överleva =S så nu e jag svin rädd..kommer inte kunna sova tills jag fått reda på en vettig diagnos (som förhoppningsvis kommer på Måndag) har svin ont fortfarande fast inte lika ont som i förrgår iaf, tack gode gud för det. Jag kan dock inte ligga normalt i sängen så nån vidare sömn har jag inte fått de senaste två nätterna å lär inte få de inatt heller =/. Jag spekulera på Tumör, men de borde väl läkarna sett att d va isf? Ja menar, tumör e ändå rätt vanligt. Kommer antagligen behöva ta ett prov på mjälten men grejen e den att d inte e helt riskfritt, för den börjar blöda väldigt lätt å väldigt mkt, vilket kan vara livshotande ='( !!!!
Men men ingen ide att drabbas av panik, kan ju ändå inte göra nåt åt saken lixom..bara å vänta å se..å fortsätta hälla i mig flytande alvedon med tanke på att jag inte kan svälja nån fucking tablett. -suck-
Är sjukskriven i två veckor..har ju ont hela tiden så kan knappat jobba..kan knappast rida..kan tamej inte göra nånting!!!! Bläää detta suger VARFÖR HÄNDER SÅNT HÄR ALLTID MIG???
En annan "rolig" grej jag gjorde idag förutom att sitta å vänta i 7 timmar, var att dricka 1 liter "röntgenvätska" som smaka uuuuuch typ utblandad hostmedicin..d va jobbigt å få i sig 1 liter me tanke på att jag har svårt att få i mig 1 liter vatten lixom =P.

Men jaja skitsamma jag återkommer me senare statusrapport som Lundgren skulle sagt på Voov 2005 HAHA.

Over and out!