How Come?

Alldeles nyss tänkte jag såhär "Ne nu ska jag fan ta å skriva lite i bloggen"
Men tror ni jag kommer ihåg va jag tänkt skriva? Icke sa nicke.
Eftersom jag redan glömt bort de så kan de inte ha varit speciellt viktigt =P.

Men nu har jag ju redan börjat skriva å då kan jag lika gärna fortsätta några rader till =)
Vux idag igen då me älsklingspälsklingarna..idag skrattade vi lite för mkt å fick inte så mkt vettigt gjort..men kul va de =D skratta så vi grät..iaf jag å Lena =P hahaha..å de e ju huvudsaken..eller nae..kanske inte när man borde plugga =P. Eftersom de va fint väder för en gång skulle så fick jag passa på att åka upp till min pärla (L) oh hon e så duktig va! Snacka om en polle me stoooor personlighet, diggar de skarpt =D! Såg två rådjur där för första gången..faktiskt aldrig sett några där innan även fast Caroline säger att de kryllar av dom hehe men de e la för att jag oftast e där när de e ljust..men idag va de ju iofs ljust oxå..men de va ju i skogen..på tal om ljust, fan dom e så ljusa nu vid den här tiden va! Man ser dom nästan inte! Jäkla kameleonter =P. (? jag kommer inte på hur ordet stavas hehe, eller? =P) Men dom e såå sööööta! Va sjukt nära på att köra på ett pyttelitet rådjur i Håldalen på stora vägen utanför mig igår btw! Mötte ju en massa bilar hela tiden så kunde inte ha på helljuset å som sagt, pyttelitet va de! å den riktigt smög över vägen =P. Den gick rätt långsamt så jag hann som tur va stanna i tid..men shit asså..bra reaktionsförmåga å bra bromsar vet jag ju iaf att jag har nu! Hehe..hjärtat va fan inte med i leken där i nån sekund! Blev as förvånad typ..fattar inte varför, för de e ju vanligt me rådjur här omkring men men.


Imon blire vux igen men pollen får dock vila för de ska bli jättedåligt väder å på Onsdag ska de nästan va storm säger dom, men då jobbar jag ändå hela dan så de gör inte mig nåt =P Sen imonkväll ska jag leka med Fredriich! Tyckte att de va dags å ses nu, vi som alltid ses annars, men de har inte blivit av på några veckor nu..illa! Det får inte hända igen hörrö! Oh jag jobbar förresten heela långa helgen..fy va jobbigt..får bli melodifestivalen för hela slanten!


Fasen va mkt onödigt babbel de blev nu bara haha lr ska jag säga "Jösses", Lena? ;)


Nu e jag hungrig!
Over And Out. . .


Fan Tobbe om du läser detta så kan du ju höra av dig nån dag! Du e ju aldrig inne på msn längre å jag vet inte om jag har ett aktuellt mobilnummer =/. JAG SAKNAR DIG JUE! Eller jag saknar er allihop! Och Chrille din jävel du e i lumpen! Vafan. Favvopojkarna, remember? =D Nästan exakt 4 år sen jag träffade er nu..Nån gång runt detta datum, Februari 2004..shit vilket bra år de va asså..de va tider de...fan vilka minnen. Men helt plötsligt tappa vi kontakten.
How Come?


-Det va vårat genombrott tjejer =D de va år 2004 som vi satte Stenungsund på kartan! hahaha



image3
Langar en skön bild på mig från den gamla goda tiden!
Jag bjuder på den!
HAHA

Just Carry On.

Vet du att jag hatar dig?
Om inte, så vet du det nu!
Fuckface.

Raderad.



Kan man klandra en tjej som säger att hon faktiskt gillar uppmärksamheten? :$

Det Går Bra Nu.

Fan va de e gött när allt flyter på som det ska!
Härligt.
Jag har väl dock liite problem med matten men.
Lär ju ta lite mer än 15 veckor kan jag säga.



Jaha..och vad har Josefin gjort i veckan då?
Tja...not much..pluggat å ridit, ja det vanliga lixom.
Och så kom jag å Marcus äntligen iväg t Ikea (blev ju sjuk förra veckan hehe)
Vi måste ha sett lite roliga ut när vi gick fram å tillbaks heela jävla tiden å så gick vi typ 3 varv..hahaha typ som att vi glömt bort att vi redan varit där =P. Gud va jag skratta när vi sen skulle leta upp alla grejerna på uthämtningslagret..jösses..vilket vel! Vi fick gå tillbaka till datorn hela tiden å kolla om de verkligen va hylla 8 fack 11 etc =P. Snacka om guldfiskminne ..ändå hade vi skrivit upp de på en lapp?! hahahha men de va skoj, hade ju inte tråkigt en sekund iaf =P å Sen skulle vi ju få in alla grejerna i bilen..de va fan på håret att d gick in =P. Tråkigare blev de ju inte sen när vi skulle få UR allt å upp t lägenheten (självklart bor dom längst upp ^^) Olof satt som vanligt å spela WOW å vägrade hjälpa till..schysst hörrö! Sen fick jag nog, tyckte jag hade gjort min insats för dagen så Maria å Julia fick komma upp efter jobbet å hjälpa till å bygga upp skiten (halv elva på kvällen) Kunde du inte bara väntat att bygga upp allt tills dagen därpå? =P. Icke sa nicke.

Nu har jag precis varit i stallet..fan jag vaknade nio imorse palla de =P. Hyfsat väder men satan va de blåser kallt! Haha ni skulle sett hur de såg ut igår ni som inte bor i Stenungsund eller på Tjörn och Orust! Vatten ÖVERALLT...översvämning ÖVERALLT..shit säger jag bara! Har ingen bluetooth på denna datorn annars hade jag lagt in en bild som jag har på min mobilen..som visar hur jävla mkt vatten de va på både lastbryggan å personalingången på Coop! Helt sanslöst mycket vatten, över en meter! Som tur va så hade de sjunkit undan tills vi skulle stänga å tur va väl de annars hade vakten fått släppa ut oss via kundingången å själv fått simma i vattnet haha =P. Stallet e ju ute på Mjörn så där såg man oxå att de varit sjukt mkt vatten på vägarna å överallt annat..låg ju både vass å tång långt uppe på asfaltsvägarna..vattennivån va ju betygligt högre idag än igår förmiddags när jag red om man säge så =P.


Ikväll blire utgång me babe! Det ska bli riktigt nice, har inte varit på krogen sen min födelsedag jue! och nästa helg jobbar jag så jag får passa på nu =).


Nej, nu ska jag hoppa in i duschen!
Tack för mig!
Over And Out. . .

Fan nu fick man enna lite press på sig känns de som =P nu ere nämligen inte längre bara jag själv som tänkt ha nån klubbtävling som mål för Svala, utan förut så frågade Caroline om jag va sugen på Landi framöver hehe snacka om att kunna läsa mina tankar lixom =P. Lite kul. Vettekatten om jag har nerver som sagt, men de hade ju varit kul å testa bara för att se hur d går..vem vet hon kanske e värsta superhästen som går skit bra på tävlingar å jag kanske har nån dold talang undangömd oxå...hahaha eller inte! =P men de e ju inte riktigt aktuellt än för måste ju fixa muskelaturen å tölten först. Men sen kanske..får väl se...hade ju tänkt dra från Sverige i Maj så nu i vår kanske jag inte hinner.

Ciao!

BOJKOTTA KVANTUM.NU

BOJKOTTA-KVANTUM-I-STENUNGSUND.NU!!!

Mamma berättade precis att **** (nämner inget namn men de e en bekant till mig) som hade anställning på 30 timmar blev av med jobbet för några dagar sen bara för att hon hade kollat upp sin timpeng å konsteterat med hjälp av Facket att hon hade för låg lön...då tyckte tydligen chefen (som förövrigt e dum i huvvet) att hon va för besvärlig så då sa han till henne att hon inte behövdes mer...hur kan nån me 30timmars-anställning helt plötsligt inte behövas längre? När dom har en drös andra extrajobbare som inte ens har fast avtal? Jävla IDIOT..Rätt ska va rätt vafaaan tror han seriöst att nån tänkt jobba gratis eller? Hur jävla dum i huvvet får man vara på en skala? Det handlade ju förfan bara om typ 2 kronor i timmen..lägg av lixom...typ som att han inte hade råd att betala henne den riktiga lönen..men bo i flott hus å köra fina bilar har han bannemej råd med! Jag har aldrig gillar Kvantum i Stenungsund och dehär gjorde inte saken bättre dirr...
Go Coop Go!


Hoppas VERKLIGEN hon skiver nån insändare lr nåt t Tidningen så folk får reda på vilket jävla SVIN Chefen (don't rememeber his name but I dont give a fuck anyway) e...alla å då menar jag verkligen ALLA jag pratat med säger nåt i stil med "Nä men vadå han e ju aas trevilig han hälsar alltid på mig när jag handlar" blablaBLA ..ärligt talat...den affären e hans leverbröd, utan den e han ingenting..tror ni att han skulle stå å va otrevlig då eller? Snacka om att va blåögda om ni seriöst tror att han e trevlig för att han råkar vara en sååå trevlig person, men jag har INSIDE INFORAMTION som säger att han inte e trevlig för fem öre...

Alla matbutiks-Chefer verkar man ju kunna dra över en kant asså för dom jag träffat på e ju helt störda allihop =S snacka om att pengar verkligen kan göra människor elaka..jävla värld vi lever i...jag menar, ta Coops chefer tex. Vi har inte dirr haft tur med dom...den senaste chefen som, TACK GODE GUD, har blivit uppsagd va seriöst ett riktigt Psykfall å jag överdriver inte! Han blev t.o.m sur om man råkade ha gråa strumpor istället för svarta..då ere ju nåt fel =P Ofta nån ser ens stumpor när man bara sitter i kassan =P ?! Falska as. Sen finns det självklart undantag, vissa chefer e ju hur bra som helst! Man måste jobba/ha jobbat i en sån butik för att förstå det här med chefernas relation till kunder och personal tror jag!

Nejfan nu får jag sluta skriva..
Äntligen köpt nya ridbrallor btw haha mina andra e heelt söndertrasade!
Bara så att ni vet (vilket ni smarta redan har fattat) så används min blogg i största del till att uttycka min åsikt om störda situationer typ som denna..så inget jävla gnäll tack!

Tack för mig!
Over And Out. . .



Jag har den drömmen kvar
Som jag haft i alla dar
Det kan ta tid, som ödet sa
Så många år jag stått beredd
Hela jag, med längtan att bli sedd
Men inte förns idag
Så ser jag...

Här står du, med allt jag velat ha
Som ett svar på frågorna jag bar
I mitt bröst
Nu ser jag allting klart
Här står jag, med världen i min famn
Och jag flyger över hav och land
För lyckan bär ditt namn

Ååhh

Så långt som ögat når
Och så långt som benen går
Har jag sökt, i alla år
Men lyckan kom när jag stod still
Och vände om, och glömde vad jag vill
För ingen människa rår
Nu ser jag...

Här står du, med allt jag velat ha
Som ett svar på frågorna jag bar
I mitt bröst
Nu ser jag allting klart
Här står jag, med världen i min famn
Och jag flyger över hav och land
För lyckan bär ditt namn

Här står du, innanför min dörr
Här står jag, och ingenting blir mer
Som förr..


Just Lose It.

Jag må vara ute på mycket djupt vatten men jag är inte det minsta rädd faktiskt.
Jag är bra på att simma =).


Sveriges Sämsta Immunförsvar.

Gaaah JAG HATAR ATT VA SJUK!!!
Jag missar alltid en massa grejer när jag mår dåligt..
Även om folk inte hittat på nåt på hela helgen lr veckan så ska dom absolut hitta på nåt just när JAG ÄR SJUK.
Varför lixom?

Jag syftar inte på nåt speciellt jag menar bara att det alltid är så.
Hade ju planerat Park Lane ikväll, MTV Selected, men NÄHE inte de ne ='(
Alla Hjärtans Dag missade jag oxå =O inte för att jag har nån spec å fira med men ändååå =P.

Nåt Ikea me Määrcus blev de icke heller..d får vi ta nästa Torsdag hörrö!
Släpade mig iaf t stallet idag..kunde inte låta bli =P har ju missat en massa kanondagar!
Skööönt de va me kall å frisk luft! De mådde jag bra av.
Shit va jag diggar den hästen asså! Hon e ju üübeer cool =D
Hon gör väl iofs inte alltid som jag vill att hon ska göra men vafan hon har ju aldrig blivit ledd på rätt väg under hennes snart 9 år, om jag hade varit henne hade jag oxå varit stökig å fett förvirrad!
Men de ska vi allt fixa! =)
Funderar på att sattsa på nån klubbtävling lr nåt..inte för att jag tror jag vågar de men =P.

Åååh nu kom jag på en grej! Måste bara klaga lite på IDIOTEN som körde om mig å Taxi chaffisen på heldaget utanför hälleviksstrand..jävla pucko asså..faan va arg jag blir på sånt..inte dirr första gången..folk kör seriöst som galningar där ute =S inte konstigt att snuten står där var å varannan dag..hatar d för jag e skit rädd för snuten =P. Och jag kör ju förbi där flera dagar i veckan påväg t stallet lixom..suck asså..bara för att prövotiden gått ut så behöver man la inte bli en trafikfara? De va inte dirr så att han körde om oss i ett svep utan först blåste han om min i sisodär 110 (70 väg å jag körde t.o.m över 70! Ingen anledning till att köra om) sen körde han in preciiis framför mig så jag nästan fick ställa mig på bromsen..gaah..å sen blåste han om Taxin..de va ju inte EN bil i motsatt rikting heller utan typ TIO så de va inte dirr säkert att köra om..och två ggr på heldragen linje..lägg av...LINJEN FINNS DÄR FÖR EN ANLDENING FUCKFACE..ååh jag blir verkigen skit sur på sånna idioter. Jag e ju pappa upp i dagen när de gäller trafikbeteendet iaf lr ja trafikhumöret snarare...jag riktigt hängde på tutan å gav han fingret å värsta mördarblicken..hehehehe..lite kul ändå =P. Men vafan beter man sig som en iddi så ska man bli behandlad som en oxå!

Sitter här å lyssnar på gamla Fronda klassiker igen..minnen =D

Tack för mig!
Over And Out. . .

UPPDATE:
Jahaja nu sitter man här å väntar på att sega Karin å sega Malin ska bli klara så vi kan bege oss till Lena å leka alkisar..ska jobba imon å de ska Lena med men skitsamma..jobbar ju inte så länge som tur va =P.
Sprit hjälper mot snuva de har jag läst i GT å förövrigt faktiskt även testat! Så ikväll ska jag va testpanel igen!

"Jaha okej så du ska va alkis hemma hos lena alltså...vad ska ni göra då efter att ni druckit er extremt fulla?"

"Efter att vi har druckit oss extremt fulla så ska vi dricka lite till sen sjunga karaoke"

Hehehe diggar den konversationen rätt starkt =P.

Nej orka!
PusshaaaY


Sova Bör Man Annars..Öh..Blir Man Trött.

Sorry sorry gott folk, jag vet att jag inte har skrivit på fett länge å att folk vill läsa om min födelsedag etc. Jag har faktiskt ärligt talat inte haft tid att skriva blogg den senare veckan..har varit fullt upp! Och nu har jag ju börjat jobba igen..I'M BACK ON TRACK BABY! Sjukt skönt!

Eftersom jag inte har skrivit på över en vecka så har jag typ 1000 olika grejer jag vill skriva men ska nog korta av de litegrann tror jag för jag har faktiskt inte tid å skriva nu heller egentligen..OTH börjar ju om 20 min jue! Tar väl iofs inte 20 minuter att skriva detta, hoppas jag..hehe..

Kan börja med att berätta lite om min födelsedag då...SJUKT UNDERBAR! Shit va jag älskar er allihop ni fattar inte hur glad å hur överraskad jag blev! TACK ÄLSKLINGAR! (L)
Jag trodde nämligen att vi skulle förfesta hos Karin innan Blvd MEN, tji fick jag, dom (Lena å Karin mestadels) hade nämligen fått alla till att komma till Lena istället å Fredrik insisterade att han skulle köra till "Karin" istället för papp och haha jaa sen efteråt fattade jag ju varför me tanke på att vi inte ens skulle va hos Karin jue =P. 98 ballonger i taket lr va räknade ni de till? hehe..grymt..sen hade alla även en tröja på sig som de stod "Josses Crew" på haha å jag hade en som de stod "Queen of the crew" å dom gick vi med på krogen vadå ÄÄÄÄG!!! Å så stod de DJ Jossan på baksidan =D Väl inne på krogen hade jag oxå sven skoj å vi drack både balja me cider å helrör..fett nice! Sen åkte jag karin å john till niclas för vi skulle sova där men han svara inte i telen för han SOV :O så vi stod i en trappuppgång i en timme (visste inte ens om de va rätt trappuppgång, jag lyckades iaf knäcka koden hehe å stod å plinga på en dörr som jag trodde va hans!)  sen gick vi till stationen istället å satt där tills bussen kom kl 7, d va segt. Men fan va kul vi hade haha för vi va ju både fulla å sjukt övertrötta så vi garva hela tiden...diggar röstmeddelandena till niclas å lena asså hahahahhaah cp!
Drog med mig John till systemet oxå för jag behövde lite moraliskt stöd kände jag =P.
Ja de va KORT om min födelsedag de.


Sen så har jag en annan grej som jag skulle vilja reda ut snabbt...
En viss person ringde nämligen mig igårkväll å sa att en annan påstod en grej om mig..VAFAN ÄR DET FÖR JÄVLA SKITSNACK??? :@ Faan va sur jag blev asså..okej egentligen ere la ingen big deal för de va ju bara ett missförstånd men vafan sluta gå runt å snacka! :@
Jag e mycket medveten om att vi satt nån gång på fyllan å snackade om den gången, och då menar jag DEN ENDA gången d hänt mig..så hur fan kunde du få de till två ggr? :S Tror jag sa nåt i stil med "fan va jobbigt det hade varit om man behövt göra de igen" Men aja på fyllan e man ju inte i sina sinnes fulla bruk så shit the same..
Men Tänk om de nu hade varit sant..tror du att jag hade velat att folk fick reda på de lr? Öh nej.
Tur för dig att de va rena bullshiten..annars vet jag faktiskt inte vad jag hade gjort.
Tror inte du hade tyckt de varit så jävla roligt om jag gått runt å sagt massa saker om dig lixom..
Man blir fan ledsen när man får höra sånt..
Och till person numbero uno: Självklart hade jag sagt de till dig om det varit sant! Det hoppas jag du vet.
Förövrigt va kvällen nice igår..jobbat hela helgen så de blev slappa me Karin å Carro (d va längesen dö :O) å checka Melodifestivalen..lr ska jag säga Melodi Grand Prix som dom säger i Norge hahaha..

Helvete varför måste jag alltid göra en massa andra grejer samtidigt som jag skriver blogg haha nu blev ju klockan halv sju å OTH börja ju nu! Så jag får fortsätta skriva sen fast de kommer iofs inte ni märka nåt av eftersom jag tänkte spara detta i utkast sålänge hehe =P.



Såå nu har jag kollat klart på OTH å de va sorgset som vanligt..inte riktigt nerver till sånna serier asså =P. Nu ere repris på Melodifestivalen..BJÖRN GUSTAFSSON IN MY HEART säger jag bara...fan va jag älskar den killen asså! Helt underbar..läste dock i GT idag att han e helnykterist å blev av med oskulden för ett år sen..hehe..men vafan spela roland jag hade inte bangat ändå! Jag ska gifta mig med han när jag blir stor..hahaha...GO AMY btw =P. Men tumme ner för Christer -smörsång- Sjögren.

Jag har förresten köpt en ny laptop wiii den e så fiiin! LOVE IT! La precis in alla mina dokument å all musik å de tog typ 20 minuter..när jag skulle föra över från min gamla till den externa tog de typ 2 dagar! Så snacka om att jag har en snabb Usb-port nu =D. Skriver faktiskt jävligt bra på dehär tangentbordet för att bara ha haft den i 3 dagar..har ju suttit vid pappas laptop åså ibland men ah inte dirr ofta...fast jag måste nog gå en kurs i hur man skriver på en laptop hahaha för jag skriver typ med vänster pekfinger å höger långfinger..kan nog bli jävligt jobbigt i längden asså när man ska skriva långa arbeten å sånt (om man nu börjar på högskola dvs ^^) dom här tangenterna sticker inte upp så som på många andra tangentbord vilket gör de lätt att råka komma åt fel tangent å CAPS LOCK hehe =P. Men jaja skamm den som ger sig. Ska ta å ladda hem en nyckel t Office oxå så jag kan använda Word etc..

Vad har jag annars sysslar med den senate veckan då? Nja not much..lr jo men inget intressant hehe..har ju börjat komma ihåg me matten nu iaf..gör en sån "kortkurs inför matte c", fett jobbigt men tydligen nödvändigt..hoppas att jag blir klar med häftet i veckan så jag kan få börja med boken nån jefla gång..sen så har jag ju som sagt börjat jobba igen oxå..men de kommer nog inte bli långvarit för jag tror min systa har kommit tillbaka!!!!!! :'( NEEEEEEJ! Faan asså..ringde till Östra i Fredags å han skulle ringa upp på Måndag förhoppningsvis..fan jag som hade hoppats på att slippa stor operation så kanske mjälten stryker med..fan..man kan fan inte ha mer otur än mig! Nu när jag äntligen kommit igång med allting lixom, t.o.m börjat träna Svala igen..haha shit va trött jag blev i Torsdag förresten..fast hon va nog rätt trött hon med =P.  Jag blev så trött att jag fick svårt att andas =S då jobbar man hårt asså! Hon e ju så sjukt travtaktig å vet typ inte om att hon faktiskt kan tölta bra..så man får kämpa som saaatan..men de e lite bra ändå för de e ju den enda träningen jag får =P + att de e kul som fan! =D

FAN va jag svär hela jävla tiden då..hahaha..

Nu i veckan blire plugga, rida å jobba..sen blire Parkan på Fredag även fast jag jobbar på Lördag =P äh jobbar bara 11-14.45, får överleva bakis..kan ju sova resten av dagen sen =P. Imon blire till att åka t Bäckebol å köpa dataväska å sån liten mus för pallar inte pekplattan man blir ju galen =P. Och sen på Tisdag ska jag nog hänga med lilla Marcus till Ikea, han ska ju flytta t Olof den jäveln. Jobbar kvällen med Julia å Olof på Onsdag de ska bli fett nice =).

Nefan nu får jag ge mig!

Tack för mig!
Over And Out. . .


De e synd att man inte kan tvinga sig själv att bli kär i nån..de hade varit sjukt bra om man kunde göra så! Isåfall hade man ju bara börjat gilla dom bra killarna lixom..jämfört med nu ^^. Men men klickar de inte så klickar de inte..that's it!

Hipp Hurra!!!

Klockan är 07.35, precis kört mamma t jobbet å ska köra brorsan t skolan snart med..
Jag skulle nog bli en bra taxichaffis haha =P.


And guess what?
Vad ere för en dag idag tror ni?
JO DE E JOSSES 20ÅRS-DAG HURRA HRURA HURRA!!!
Äntligen asså! Fyfaaan va gött!
Systemet here I come ;).


Måste säga att tårta kl halv sju på morronen e inte dirr nån höjdare faktiskt =P.
Återkommer efter helgen för senare statusrapport, hehe.


Försök slå mitt humör idag asså ;)
Good luck.
Tack för mig!
Over And Out. . .