Sommarjobb

Jahaja då har man skickat in CV å grejer till Gofab och Borealis ang. sommarvikariat som ekonomiassistent...har även skickat in en spontanansökan till Hogia =) (stod att man kunde göra så på hemsidan hehe) ska väl ta å söka seriöst till Systembolaget oxå, dom söker aldrig sommarpersonal i Stenungsund men kunde Julia fixa så kan jag ;) höhö...nu väntar jag bara ivert på att Akzonobel ska öppna sin sommaransökan via weben, dröjer till 10 Februari eller nåt..hoppas verkligen dom söker nåt på avdelningen för Ekonomi och Administration!

Sitter här å funderar på vilka fler ställen de finns som kan tänkas söka assistent/sekreterare över sommar? Hojta till om du kommer på nåt!

Hoppas som fan på att jag får nåt annat i sommar asså..pallar inte Coop en sekund till =S !!!





Ha de gött!
Älskar alla som älskar mig
Over and out. . .





Åmål och åka skidor v10?
Tyskland v12?

gaaaaah

FAAAN VAD JAG STÖR MIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Och jag stör mig på mig själv för att jag stör mig på den grejen,
som jag inte borde störa mig på!!!

<3

1 år och 10 månader med Älskling <3
You're everything I need and more!
















Riktigt nice igår på Nivå med min babe <:o) !!!


Ingen bra dag..

Jag finner inga ord...























Tysklandsresan nästan helg blir inställd..fett tråkigt, jag hade ju sett fram emot att få komma bort härifrån åtminstone 3 dagar!!! Blir i böjan på Mars ist men jag kan slå vad om 1000 spänn att den inte blir av då heller..
Alltid denna ständiga besvikelse..

=(

En klar, en kvar!

Då va tentan i ekonomistyrning A skriven...de gick väl inte så bra tyvärr..får hoppas att gud är på min sida denna gången oxå, som han va med OVAn hehe =) Dags att börja plugga på Marknadsföringen som skall skrivas på Lördag..puh...dagen imon går åt till att fixa sista kapitlet som vi inte gjort än =/ så de blir till att panikplugga torsdag & fredag, hatar verkligen att göra så men vad gör man? Inget annat val faktiskt =/.




Baby, you're simply the best <3




Everywhere I'm looking now
I'm surrounded by your embrace
Baby I can see your halo
You know you're my saving grace
You're everything I need and more
It's written all over your face
Baby I can feel your halo
Pray it won't fade away.

Sol vind och vatten

Fan va jag vill bort från denna svinkalla tillvaro!!! Hade varit såå härligt att åka utomlands men nix de har jag inte tid med =( kör igång med 5-veckors kurser nu efter dom här två tentorna å då har man verkligen inte tid att missa nån lektion eftersom de e rätt svåra räknegrejer vi snackar om här =S Nationalekonomi, på engelska dessutom, puh! Får vänta till slutet av sommaren helt enkelt..

Vet massor som åker till Thailand, Hong Kong, Egypten etc nu (fuskit värre!) men själv ska man till TYSKLAND om två veckor...hahaha =D men de ska bli nice faktiskt, även fast de kommer va minst lika kallt där! Ska åka med Marcus, Christian, Marie & Olof..blir en liten roadtripp sådär, haha jag som e van vid att köra lilla Clion kommer ju ha problem till en början med Christians jäkla Saab kombi =P stor e den jämför med lilla mig! Hehe men jaja, motorväg e ju inte dirr svårt att framföra bilen på =P. Jäkla Olof bara den fuskisen som slipper köra pga att han inte har körkort =P.

På tal om Clion så e raringen inne på service nu =( så får köra en Renault Mondus till skolan på tisdag & lördag, PALLA! Så jäkla obekväm att köra asså! Å den bara dör ibland även fast man har koppling nere å shit, hel skumt.. fast bara när man står still asså, inte när man kör som tur va! Fattar att dom har den som lånebil haha fan ingen som skulle vilja köpa den =P. Sist vi hade lånebil fick vi ju en Golf som va helt underbar att köra! En sån ska jag skaffa mig när jag blir rik =) å ena sidan ere rätt bra att vi inte fick den nu för man fäster sig så vid den haha å vill inte lämna tillbaka den.



Nu ska jag duscha sen blire lite sista tentapluggande inför morgondagen!


Ha de gött!
Älskar alla som älskar mig!
Over And Out. . .

Svar

Saker som absolut inte får hända på fester, händer tyvärr ibland..
Det är därför jag inte litar på någon med mycket alkohol i kroppen..
(bortsett från mig själv, för jag litar faktiskt på mig själv till 100%!!)






( Nej det har inte hänt mig något så ni behöver inte fråga en massa =P )





Ps.Jag älskar Marcus mest i världen <3 !!!.Ds

KAN MAN HA TRÅKIGARE ÄN JAG JUST NU?!

Dagens tips: Skippa skitsnacket vetja! De e ju som om ni skulle sitta å snacka skit om mig till min egna morsa vafan! Inte speciellt smart av er faktiskt...




Tentaplugg-vecka och Josefin blir superförkyld som sedan leder till 39-graders feber...VAFAN LIKSOM?! Lägg av..jag som skulle plugga massa denna veckan så jag klarar tentan på Tisdag =( fan..pluggade lite i måndags å lite i tisdags..idag gjorde jag typ en budget-uppgift..woho..detta gick ju..euhm...bra? Blir till att idiotplugga lördag och söndag så alla räknesätt sitter =/ sen idiotplugga teori på måndag för jag har upptäckt att hälften av tentan e teori!!! Hade INGEN ANING om att de skulle va så mkt teori =S fan asså..riktigt svåra grejer ere oxå..de e inte som OVAn då man kunde hitta på lite å få VG, tyvärr =P. Fan va dåliga föreläsningarna har varit egentligen när jag tänker efter...

Och inte nog med det, tenta i Marknadsföring nästa lördag oxå...har ju inte ens gjort klart sista kapitlet =S de e skit svårt verkligen så de va ju meningen att vi skulle sitta i skolan igår lr idag men ja, Josefin blev ju sjuk! Får väl sitta nästa onsdag istället å idiotplugga in allt torsdag & fredag...





Fredag å alla e ute å har kul å hemma hos Olof & Marcus ere jobbfest..
Och jag sitter här..helt jävla ensam å övergiven!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Eller jobbfest å jobbfest.."avskedsfest" för *tänker inte smutsa ner min blogg med hennes fula namn* Hon ska till NY på språkresa i en månad..EN FJUTTIG LITEN MÅNAD..skämtar du med mig lr? Inte fan fick jag nån avskedsfest förra lr förrförra året när jag va utomlands 4 veckor på sommaren? Hahaha hallå eller..ok om hon skulle vara borta ett halvår kanske..men haha 4 veckor..jag dör av skratt!!!!!




Det här året började inte bra asså =(

F.U

Asså jag tål bara inte den människan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
You drive me fuucking crazy biiatch!!!!