Tralala <3

Underbara älskade Svala! Hon blir bara bättre och bättre för varje lektion...tråkigt bara att jag inte kommer ha tid för henne sen ='(Hon är mitt fina mästerverk som jag format och kämpat med i nästan 2 år. 110% Kärlek!




Inte många dagar kvar nu....FUUUUCCCCKKKK vad nervös jag är!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Köpte btw en rosa kofta från Gina igår, dregglat över den på nätet men den e slut där men eftersom Gina Tricot i Stenungsund e så jäkla bra så hade dom kvar den där =D tjoho...den e skit fin i vitt men kände för en rosa...ska gå på jakt efter en längre kofta i vitt senare i höst =) fick även köpt en vit jeanskjol som jag ryckt i hela sommaren men aldrig köpt. Och så självklart åkte det med en grå/svart t-shirt i farten hehe.



Kräftskiva ikväll hos Marie & Christian, nice! =)
Får bli min vita jeanskjol så jag kan visa upp mina bruna ben =D höhö


Till alla er som inte blivit så bruna i sommar som ni hade önskat, rekomenderar jag Ako Sunkissed bodylotion som ger en lätt brun-utan-sol effekt. Den är betydligt mycket bättre än Doves kan jag lova! Man blir inte det minsta orange och den färgar inte av sig på kläderna (förutom om du inte svettas en jäkla massa) men vänta ett tag innan du klär på dig för den är rätt kladdig (som tyvärr alla sånna lotions är) Akos BUS ska tydligen också vara jättebra om man vill ha lite mer färg, dock aldrig testat BUS för jag tvekar på att jag kan få det jämt haha.



Tack för mig!
Älskar alla som älskar mig!
Over and out. . .

Back home!

Tillbaka till verkligheten =(
Börjar skolan 1 September =/



Legat sjuk dom fyra sista dagarna på semester så nåt vidare brun e man ju inte =( tråkigt som fan men men vad gör man åt saken lixom? ^^




17 månader med Älskling idag! <3

Nu drar jag!

Guess what? Jag å Karin drar till Alanya i eftermiddag å kommer inte hem förän den 23e =D jätteskeptisk mot Turkiet måste jag säga men när folk varit där å säger att det e bra så får man väl lita på dom då =) Hade egentligen tänkt åka nånstans runt den 10e å vara borta en vecka bara, men två-veckors resorna var fan billigare =S så det fick bli en sån ist hehe.."Oj va synd" ^^


Kommer dock sakna Älskling å Svala sjukt mkt =( men men de får gå.
Inte direkt första gången lixom, åker ju alltid 2 veckor.


Så nu sitter man här trött som satan å äter frukost...sen ska jag göra mig iordning å sen blire till att packa ner de sista!
Ha de gött här hemma så hörs vi om 15 dagar ;)


Tack för mig!
Älskar alla som älskar mig ;)
Over and out. . .

If u seek amy.

Haha Brittan asså...hon e ju bara för bäst =P. Jag verkligen älskar "If u seek amy" den e så jävla klockren! Först fatta jag ingenting å tänkte "vafan e de här för jävla text? If u seek amy passar ju inte alls in där hon sjunger de!" Men sen läste jag en grej på ett ställe å då gick de upp ett ljus för mig hahaha så nu e låten bara 100% äg! =D


Love me, hate me
Say what you want about me
But all of the boys and all of the girls
Are begging to
if you seek Amy


Oh baby, baby, if you seek Amy tonight (Oh!)
Oh baby, baby, we'll do whatever you'll like







Diggar även Baby Alice "nya" låt Hurricane =)

We're back again like a hurricane
We're gettin' stronger, nothing will go wrong
We're back on track like a heartattack
We will never stop until we reach the top

I wish I had..

Jag önskar att jag hade en hund som jag kunde gå långa promenader med för att fördriva min tid ibland...


Saknar Elin så hemskt mkt <3

Sjuk

Men blä vad tråkigt de e att ha feber å ont i halsen =( tar ju så jäkla lång tid att återhämta sig.
Kul att de e sol idag å jag inte kan sola på köpet =(
Vill till min Svala oxå!!!

Sitter här å kollar på SVTs sänningar från SM i Dragkamp som Älskling e nere å tävlar i nu i Malmö <3 Dom visar iofs bara 640-klassen nu men ändå, alltid nåt =P. Jag tror jag såg Anton på Tvn precis hehe om jag ens kommer ihåg hur han ser ut? Hörde iaf hans namn å de va ju hans lag som drog =P. Brännde precis en ny skiva till bilen oxå, verkligen behövligt haha..

Mölndal losa precis..tråkigt.
Nu ere finalen i 640..hejja Björke/Ydre (ingen aning om vilka dom andra e hehehe)
Och nu vann dom, tjoho =)

Jaha vad händer sen då? Inte mkt, försöka piggna till så jag iaf kan gå å jobba imon..sista dagen ska jag väl ändå kunna släpa mig till..har ju bara brödet å sen charkteam så gör inget om jag inte e helt 100 faktiskt...sen SEMESTER!

En vecka Karin sen drar vi utomlands!
Härligt härligt! =D



Tack för mig!
Älskar alla som älskar mig ;)
Over and out. . .



Ps. Jag skänker en tanke till Caroline som har gått å brutit foten å inte kommer kunna rida på ett tag =S fan snacka om höjden av otur! .Ds



Grattis Hanna till bebisen =D