Sommar <3

Det är dagar som denna som jag bara ääälskar att ha sommarlov! Dock inte varit på stranden än :S men de får bli en sväng på torsdag med Mami =) Mmmh jag riktigt njuter!

Någon som inte njöt så mycket idag var Svala, haha stackarn blev dyngsur efter dagens ridpass även fast jag mest hade "uppvisning av gångarterna" (hon ville dock inte tölta idag, blev bara pannkaka av alltihop =( men hon va superduktig igår även fast de va över 20 grader redan klockan tio på morgonen och blinningarna å getingarna va sjukt jobbiga hela ridturen!) anledningen till att jag hade "uppvisning" var för att det är en tjej på 7 år som bor i Caroline och Thomas andra hus, som de hyr ut på sommaren till olika familjer, å hon ville så gärna kolla på när jag red och eftersom jag red ut igår så tänkte jag va snäll å rida i paddocken idag så hon kunde kolla på =) dom stannar bara en vecka nämligen. Ja så igår, idag å troligtvis imon har jag en praktikant med mig i stallet haha guud va söt hon e asså! Hon har hjälp till att borsta, mocka (litegrand iaf hehe) kratsat en hov (jag höll upp hoven åt henne) och idag hjälpte hon till att tvätta av Svala med en svamp efter ridpasset..sen så följde hon med mig upp till en utav sommarhagarna och så fick hon åka med mig i bilen tillbaka =P Sommarhagen ligger en bit ifrån så ställer alltid bilen där uppe. På Fredag ska hon få skritta Rodi (eller ev. Svala om vi byter till vanligt träns) och ni kan ju gissa om hon kommer va världens lyckligaste ett par dagar efter de, haha så himla söt!


Jaha och vad gör Josefin nu då? Jadu inte mycket, har ju fortfarande knappt några tv-kanaler så de finns inte sådär jättemkt att göra här fram på kvällskvisten..det där med promenader har jag lagt ner iaf haha gick två ggr men de va för tråkigt så jag skiter i de faktiskt! Sitter här å väntar på Älskling som e ute å springer...antar att han springer mer än 1,5 mil så jag får väl sitta här å vänta ett tag till ^^ kanske ska börja läsa på en ny bok "När ingen annan ser" för jag läste ut "14 år till salu" häromdagen..

I helgen har dom visat kanonväder å de hoppas jag på för då ere Sundanatta å då blir de väl lite grillning å party, kanske Baden lr nåt på lördag oxå =) Dom har faktiskt visat närmare 23 grader på fredagkväll å de hade inte varit fel! Skurar på lördagkväll men drar man som sagt till Baden så gör de ju inte så värst mkt =)  


Jaja, nu ska jag inte uggla här längre!


Tack för mig!
Over and out. . .

T som i Tiesto

Ååh...Tiesto till Stockholm 17 September...gissa om jag e sugen?!!!!!

Blir så trött..

Sorry men jag måste vara lite negativ nu asså! Jag blir bara så satans trött på alla människor som byter förhållanden så som dom byter strumpor..jag pallar inte sånt asså!!!! Säger ni att ni älskar varandra å massa annat gulligull så ska ni inte helt plötsligt göra slut efter knappt 4 månader (exempel!) hur jäkla äkta va den kärleken isf? =S (visst visst oftast handlar väl detta om folk under 20 år men de e fortfarande fett störande!)

Man börjar ju undra hur mycket falskhet det finns här i världen...tar det aldrig slut?

Lördag!

Ser fram emot ikväll =) Tråkigt att de inte ska va bra väder för vi "måste" ha kjol (blir ju sjukt mkt snyggare liksom!) men har iaf ett par hudfärgade strumpyxor som jag får dra på mig men de får jag göra strax innan vi drar till Stars N Bars för annars lär väl dom pajja innan å de hade varit typiskt =P

Nu väntar jag iaf på att Lena ska komma hem från torget så vi kan sticka till stallet..dom senaste gångerna jag har varit hos Anna-Lena har jag ridit själv så de ska bli nice med lite sällskap  (rider iofs honom mest i paddocken eftersom jag bara e där en gång i veckan men ändå) dock tråkigt att de kommer börja regna när dom helst för dra åt helvte va svart de e bortigenom =/




Jaja..slänger in en låttex av Sonja Aldén som jag haft på hjärnan hela veckan..åh så fin den e!

Du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt

Du är den som får mig minnas
Alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
Hela livet vill jag ge


För du är där när ingen ser mig
Du är där när stormen yr
Du är där när natten skrämmer
Och du är där när dagen gryr

Och jag vill alltid ha dig nära
När som åren läggs till år

Och vad livet vill oss lära
Är att framtiden är vår


Lalala…

När som klockorna har stannat
Och tiden tycks stå still
Och man inte vågar säga
Det man längst i hjärtat vill
Då ska vi ta varandras händer
Då ska vi minnas denna dag

Och förstå vad som än händer
Är det alltid du och jag

För du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt

Du är den som får mig minnas
Alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
All min längtan vill jag ge


Ja, all min kärlek får du bära
Hela livet vill jag ge



Och sen Helen Sjöholm..jag tror dom flesta vet vilken låt denna e å den e SÅ JÄVLA IRRITERANDE hahaha de e ju väldigt fin text men vafan liksom, måste den vara med på svensktoppen i typ 10 år???!! Hört den här varje söndag så länge jag kan minnas =P

Du är min man
och jag vet du gör så gott du kan
Fast du inte tycker att du räcker till
Men du får tycka vad du vill

Jag älskar dig
Och jag ber du måste tro på mig
Det betyder allt att vi två har varann
Du är min man


Club Mellow

Imorgon Lördag ska jag, Lena och Julia vara värdinnor på Club Mellow @ Stars 'N' Bars som ligger på järntorget..John ska nämligen spela där imon och behövde tre värdinnor och självklart ställer jag upp på de! Ska bli skit kul faktiskt för jag har alltid varit nyfiken på hur de skulle vara att va värdinna..de e ju bara dom sjuukt snygga tjejerna som får vara de annars så nu ska jag ta min revansch haha!

Ser riktigt fram emot imon så kom dit vetja och festa loss med oss till grym musik! (house)

Nu ska jag iväg till Lena och käka en bit mat och dricka vin...

..sommar <3

Fiin

Fått hem min fina volang-klänning som jag beställde häromdagen =) Satt som smäck! Dock lite väl kort kanske men de e ju en sommarklänning så whatever =P tråkigt att den bara fanns i svart men dom vita sidenbanden längst ner på varje volang piffar ändå upp de lite! Kände att jag va tvungen att unna mig ett sista klädesplagg för sommaren eftersom jag inte kommer ha råd med mer shopping =( jag som hade "behövt" ett par vita högklackade som inte e helt öppna eller va man ska säga...sånna som e moderna nu u know..hade varit supersnyggt till! Men men that's life.


Nu ska jag snart iväg till familjen Ekström på födelsedag- och examenskalas! Sen blir det biomys med Älskling! <3

Tack för mig!
Over and out. . .

YES =D

Sista tentan för läsåret blev även första VG't för läsåret =D Tjoho i Finansiell Ekonomi oxå den svåraste kursen i Nationalekonomin! Ååh jag va så jävla värd de asså för jag å Lotta la faktiskt ner riktigt mycket tid på denna tentan! Jag tyckte faktiskt att det kändes riktigt bra men vågade inte hoppas för mycket eftersom allt hängde på ifall man satte formlerna eller inte..minsta lilla fel så hade ju uppgiften blivit helt fel liksom..men jag satte alla formler med andra ord! Men gud va skönt, klarade mig igenom hela första läsåret utan ett enda underkänd! =D Fyfan va stolt jag e över mig själv nu asså haha men så har jag ju faktiskt pluggat oxå..finns ju en del dumhuvven i klassen som inte pluggar å sen gnäller dom över att dom inte får godkänd..de e ju precis så de ska va! Man ska fan inte få glida sig igenom kurserna! Maher älskar ju folk som får VG på hans tentor haha för han vill ju helst att man ska sitta å plugga på hans kurser 24/7 =P så nu älskar han även mig! Haha Gött! =D Nu blev jag nästan lite sugen på att läsa B-kursen =P fast den e typ 150% svårare så näe tack, skippar de =P


Jaja tralalala nu ska jag hoppa in i duschen!



Tack för mig!
Over and out. . .



Ps.Min blåsa på foten, som jag fick i Lördags efter att ha dansat hela jävla tiden då vi va inne på Park Lane i hyfsat nya skor, e nästan värre nu å ändå har jag inte gått i några skor som klämmer =/ har gått i mina lacoste å ridskorna enbart! Eftersom jag inte får i foten i några andra..kul kul tur att de har varit regn för jag kommer som sagt inte i mina sommarskor =S. Kul att man får skita i festandet denna helgen pga att man inte kommer i några skor =S Jag kan inte gå riktigt på foten utan går som en jävla invalid!.Ds

R.I.P =(

Världens sötaste lilla islandshäst vid namn Skeifa lämnade oss idag för en färd upp till himlen =( <3 kände direkt när jag kom till stallet att något inte va som de skulle å tyvärr hade jag rätt. I hope heaven is a better place!

Gårdagen!

Riktigt bra kväll igår på Park Lane! =) Blev ju en del dricka men mådde faktiskt inte så kasst imorse =D (jag blir alltid jättebakis annars även om jag inte ens dricker speciellt mycket!) så jag e supernöjd!

Låg nyss å kollade på The Ugly Truth, haft den på datorn i säkert ett år men glömt bort den =P Ååh vilken bra film!!! <3 Riktigt härlig tjejfilm som man bara förälskade sig i! Nu längtar jag efter Sex and the city 2, måste ta å se den snart asså!





..och jag saknar Älskling helt sjukt mkt! KOM HEM NU! 5 dagar e alldeles för lång tid jue!


Btw..har ni kollat vädret lr? Fyfan säger jag bara, superdåligt måndag tisdag å onsdag =( så typiskt nu när de varit skit fint väder i 3 veckor...Svensk sommar i ett nötskal ^^

Nu blir det sängen!
Over and out. .

Sommarlov!

Härligt med sommarlov =D

Igår tog brorsan och kusin studenten (och anton + 10000 till haha) de va riktigt nice! Helt sjukt festsugen blev jag haha så tur att vi ska ut å fira ikväll att Lena tagit mäklar-examen =D Tjoho stort GRATTIS till henne!

Idag har jag varit hurtig, körde mamma till jobbet vid tio sen åkte jag ut å red Svala och efter de tog jag en tur med Glod när jag ändå va i farten! Haha..Eftersom Linnea inte kunde idag så tyckte Thomas att jag skulle rida två hästar, inte mig emot =P Svala skötte sig jättebra idag <3 och likaså Glod, härligt att för en gång skull rida en häst med världens skönaste "symaskins-tölt" hehe hon kan tölta snabbare än va Svala galopperar, ungefär =P duktig tjej! =D Ja de va riktigt skönt idag, vinden fläktade alldeles lagom. Nu står även Falki (Annikas supersöta häst) hos oss ett tag, hon skadade armen i vintras så han har inte blivit riden sen dess...e väl meningen att Caroline ska behandla honom lite å skritta igång honom å de verkar som att dom tänkt ta hjälp av mig oxå =P men det gör jag så gärna så nu när jag inte ska jobba. Han blir väl kvar där ett par veckor sen ska han upp till värmland igen.

Nej nu ska jag nog hoppa in i duschen så jag slipper stressa ihjäl mig sen =P måste ner å fylla på mitt busskort oxå innan vi beger oss till Lena..jobbigt att inte ha månadskort längre =P haha


Sup och svälj, trevlig helg!

Tack för mig!
Over and out. . .